Kiralık Aşk
arkadaşlar ben de bölümü beğendim.
defnenin tutarsız davranışları beni rahatsız ediyor biraz. o birlikte uyudukları gecenin sabahında yataktan kaçma tavırları falan saçmaydı.adam gibi söylersin duygularını korkuyorum dersin seni çok seviyorum ama hazır değilim dersin ne bileyim böyle olmuyor sanki.elma gönder ne olursa olsun de sonra öpme bile.
ben yasemin sinan sahnelerini çok beğendim. bence defneye yasemin yardım edecek arkadaşlar. defneye sen artık ömerin eşi olacaksın böyle ortamlara alışmalısın diyerek yardım etmeye başladı bile.
ömer galonun mavi saçlı kız olduğunu öğrenecek diye düşünüyorum.ayrıca ömerin fikrete yaseminlerdeki bakışına sinir oldum yine
düşündüğüm bir çok şeyi yazmış benim güzel ka ailem zaten.ben de bölümü tekrar izleyeceğim.umarım bu hafta reytingler yükselmiştir. bu hafta fazlasıyla hakettiler. herkese ii geceler arzumm