Kiralık Aşk
bütün sorunları halledebilecek tek yol bu diyorum storycansu. bu hikayede işlenecek yarım bırakılmış o kadar çok konu var ki. yeni karakterlere ihtiyaç yok çözüme gitmek için. ikisinin arasında halledilmesi en güzeli. evvelki gelgitlerini de anlamlandırabilir. sarıp sarmalar diyorum ben. defne de bu cesaret yoksa ağbisiyle iso nun gidip durumu anlatması en doğrusu. kafanı kuma gömmekle olmuyor.
bu dizinin en rahatsız edici yanı herkesin yaptığının yanına kar kalması. iyiler kazanır dediler ama burada tek kazanan kötüler.
bunu yaptığı gün büyüyecek defne. kariyerinde başarılı olduğu gün değil. yoksa bu nerimanın önü alınmaz. borcunu da taksit taksit ödeyecek. ne yapacak canını mı alacak. ömer de yine arkasını döner giderse, zaten onu sevmiyor demektir. evlenmeyi düşündüğün adama onu da ilgilendiren gerçekleri anlatmak en doğrusu. gül