Kiralık Aşk
günaydın k.a. ailem,
biraz ayrı düştüm okuyamadım sizleri pskolojim bozuldu, meğer terapi yapıyormuşuz burda da haberim yokmuş. valla diziyi bilmem ama arkadaşlar sizler şahanesiniz. senaryolarınız o kadar güzeldi ki, köpükler, bornozlar, asansörler ( cansucum sen çok taktın buna, umarım senin istediğin gibi olur), ömeri ağlatmalar.
gamzecim güzel dileklerin için çok teşekkürler, bıkmadan usanmadan verdiğin pozitif enerjinin etkisi inanılmaz.
defnenin arabada söylediği; "dolu dolu seven biri olucam", sözünü defne geçen bölüm uygulamaya koydu , tamam ömere açıklayamıyor ama ömere de artık dank etmesinin vakti geldi de geçiyor.
almanyalı canım ben de artık yeter diyorum, sanki meriç hanım şuan özellikle yapmıyor kıskanan , aşkına sahip çıkan ömeri, belki de ömeri ileri de daha fazla eğilip bükülmek zorunda bırakmak içindir.
hülyacım " masaj"günlerine az kaldı, şimdiden ön hazırlıklara başla bence. "savaşma, barış" süper olmuş.
hipokrat bey , tekrar hoşgeldiniz,
bu hafta cuma şıpp diye geçti sayenizde, ellerinize sağlık arkadaşlar
akşam beklentilerimizin gereçeğe dönüştüğü bir bölüm dileiyorum,
görüşürüz arkadaşlar,
deniz..