Kiralık Aşk
aylin
Bayan
denizli
17/10/1977 (48)
gunaydin ka ailesi gamzecim helal sana alfabetik sırayla herkese balon gondermissin.tesekkurler çok tatlisin.acemi sende al artık bu balonlardaki msjlari .ize demişti ya omer defne için damlalikla besliyoruz diye fransizda bizi ka sevenlerini damlalikla besliyor . aşk heyecandir,aşk aci cekmektir dedi.ask sabretmektir diyor sşimdide bize.bekliyoruz.bu sayfada öyle guzel öyle sahane senaryolar yaziyorki ka perileri sayelerinde 2_3 bölümde burada izliyoruz.tesekkurler ka perileri sayenizde bir hafta yine çabuk geçti.
daha öncede söyledim iz yeni dizisi olduğundan reyting durumu var acemi kötü göndermez.ama ,ama diyorum bir korkum var dizi tutmazsa tekrar ka geri döner mi ?dönerse nasıl döner?
black nevin özel hayatları hakkında bu kadar yorum yapıldığı için ayrılma durumu olsa da ayrılmazlar biraksalar hanı güzel bir söz var" su akar yolunu bulur".sürekli gündemde olmalari bir seyler i yaşamalarına engel oluyor.barışın fanları bu kadar ustune geldikçe adam g nin elinden daha sıkı tutuyor.
defne yilbasi partisinde "güvenlik_rahatlık" demisti.omere yine ilham olmuş galiba babetler.ah omer ah defne senin herşeyin olmuş.onsuz bir çizim bile yapamiyosun ama kıza güzel bi söz söylemeye gelince tisss.anca güzel sozleri başka kadınları etkilemek içinsşöyle sen.