Kiralık Aşk
çok haklısınız ilham perim yok demesi azmedilecek gibi değil. hep orada ne söyleyebilirdi diye düşündüm izlerken
belki ortada birşeyler denilebilirdi. mutlaka etkilendiğim birileri olmuştur gibi.
birde daha önce burada konuşuldu mu bilmiyorum ama ömerin kapısının rengi neden kırmızı o takılıyor gözüme hep. evin içi hep griyken dışa açılan kapı kırmızı. ben renklerin dilini pek bilmem ama kırmızı gücü v kendine güveni mi simgeliyor acaba
ömer içinde fırtınalar koparken bile dışa karşı hep güçlü güvenli ve ilham perim yoktu demesi de bunun yansıması mı? neyin yansıması ya da?
yaşanan onca olay onda birşeyleri değiştirmemiş aslında defnenin söylediği bir yaprak dahi kıpırdatamamışım demesi aslında burdan bakınca doğru gibi görünüyor.
tamam ömer evine kimseyi sokamıyor içi acıyor unutamıyor ama ömer aynı ömer taviz vermiyor.
ancak defnenin ömerin verdiği cevabı okuması sadece anlık bir etki mi yarattı onda acaba yoksa daha derin mi? tama defne işini bıraktı diğer işi kabul etti hırslandı ama ömere karşıda çok zayıf aradığını görünce eski defneye dönüştü hemen.
umarım defne ömerin bu davranışını aklının bir köşesine kazır ve bundan sonra zayıf görünmemeye gayret gösterir. izi kıskandığını belli etmemeye, ömeri görünce hemen yelkenleri suya indirmemeye, daha temkinli adım atmaya.