Kiralık Aşk
hala düşüncelerim tam yerine oturmuş değil, bir iki haftadır böyle sonradan sindirebiliyorum. ama,,
1. ömerin defneye aldığı elbise, önünde ömerin yalancı kuşunun kanatları var, acaba nereye bağlanacak
2. bütün bölüm boyunca sanki ömer affedecek gibi, defnesiz yapamayacak gibi, sorun çıkarmayacak gibiydi. evde bile saçmalama tabii ki senden nefret etmiyoru dedi. defnelerin evinde, düğünde sanki bu olayı da kabul etmiş gibiydi. ne oldu da birden kin kustu, güvenmiyorumlar, çekip gitmeler, kendine hemen yeni asistan ayarlayıp defnesiz hayata devam etmeler(fragmandan anladığım)
3. ömer pek defnenin peşinden koşacakmış gibi gelmiyor, zavallı defne
4. yaseminin işten ayrılması, hem de iyi olma kararlılığı yüzünden tabii gelecekle ilgili ip ucu, defneyle bir kesişme var belli
4. bu hafta çıkan bütün haberler, görüntüler bu bölüm vardı farkında mısınız? eskiden sonraki haftayla ilgili olurdu. şu an hiçbirşey bilmiyoruz haftaya ne olacak.
sorular, sorular, kafa karışıklığı, offf çabuk geç 1 hafta
hayal