Karagül - #karagüleveda; inanilir gibi degil,bu gece son

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
#karagüleveda; inanilir gibi degil,bu gece son kez"karagül"izledik:( ..final gibi final izledik ama ..tamda karagül'e yakisir muazzam bir veda ..kelimeler yetersiz kalir öyle deyi$ik duygular içindeyimki, unutulmayacaksiniz hep özel kalacaksiniz sizleri özleyecegim:( ..tüm ekibin emegine~yüregine saglik hepinizi alkisliyorum tesekkürler:)) #karagülailesi unutulmaz!.. her sahnesi dolu~dolu bir finaldi ..sizlerle güldük sizlerle agladik bu gece ..gelelim bölüme:) ebru oglu baran'in çocukluguna kisa bir yolculuk yapti,anne'sine kendini anlatdi ..ebru&baran sahneleri tek kelimeyle harikaydi ..kizlar universite kazandiklari için çok mutluydular ama istanbulu kazandiklari için daha bi' mutlu oldular ..baran kardesleri ve anne'siyle yemege gitti o yemek sahnesi çok özeldi çok güzeldi:)) özlem ve kasim'in ölmemesine çok sevindim,nihayet ayse'nin de yüzü güldü:)) gelelim kendal aga ya .. ah be kendal senin sonun böyle mi olucakti?? neler neler yaptin kimlere sebep oldun ama yinede sana bile acidim ben valla kendal .. e insan yaptigi kötülükleri yasamadan ölmüyor mus bunu anladik .. gec olur ama güc olur,kimsenin yaptigi yanina kalmiyor .."ilahi adalet" iste elini öptürmediyin bi kere basini oksamadigin,bi kere oglum diyip sevmediyin asim'a muhtac kaldin ..asim gerçektende kanatsiz melek sen nasil bi evlatsin senin nasil bi güzel kalbin var,herkes kendal dan yüz çevirdi ama sen yine elini öpüp babam diyorsun,helal olsun sana keske senin sevgine layik bi baba olsaydi kendal keske ..hapisane de olan sahneler kendal'in hâyâline gelen melek sibel özlem harika sahneydi ve mükemmel ötesi bi'oyunculuk sergiledi sevgili #mesut akusta tebrik ediyorum kendisini tam oskarlik bir performansdi!!!
narin'in baran'a biraktigi mektup o kadar güzeldiki gec olsada anne ogulu kavusmasina sebep oldu ..vee 4 sezon beklediyimiz o an gelmistir baran ebru ya "anne" der ve sarilir ..vee o an ki anne ve ogulun sarilmasini pencereden izleyen mutlu narin vardi çok beyendim o sahneyi ..çook güzeldi resmen agladim be ne sahneydi ama, hiç unutmayacagim anne ogul'un kavusmasini ..halfetiye 3 çocuguyla gelen ebru 4 çocuguyla geri döndü:)) kadriye ana da ölüyor oglunu öyle görmeye kalbi dayanmadi,katil de olsa evlat evlatdir ..en çok sevdiyim ve duygulandigim sahnelerden biri de ada nin kadriye hanim degil de "babaanne"demesi oldu ..aradan 2yil geçmis *ayse&baran* nisanlanmis:) *ada&serdar*in nisani olucak mis samverdi kardesleri mutlu:)) *emre&maya*da çok seker bi çiftler hele emre tam bi $ebek:)) özlem hayalini kurdugu huzurlu mutlu aileye sahip olmus kizini kucagina almis kasimla mutlu yuva kurmus ..baran da ayse nin kardesinin dogum gününe gelmesi kasimin her iki dakikadan bir damat demesi cok tatliydi:)) istanbul da tekne de baslamisdi hikayemiz ve istanbul da tekne de son buldu hikayemiz ..müzik bile ayniydi yaa çok duygulandim o son sahne de ..ilk bölümde murat vardi simdi baran vardi ..ebru ogullari ve kizlariyla hakettikleri mutlulugu sonunda yakalaya bilmislerdi:)) tam sonda baranin bir kez daha ebru ya "annem"demesi müthisdi ..ve yine sonda adbar kardeslerinin tatli atismalari çoook güzeldi:)) karagül'ü her seyile çook özleyecegiiim:((
tesekkürler vefali candostum duygularimiz karsiliklidi,beraber yorumladik karagül'ün her bölümünü tesekkürler deyzem kizi:)) 4 sezon boyunca burda can sayfamizda yorum yapan tüm karagülcüler tesekkürler:))
efsaneler unutulmaz~karagül ailesi unutulmaz!.. iyiki sizi tanidik güzel insanlar!.. karagül heyecandir karagül fanlari candir!.. #29.03.2013; #10.06.2016; unutulmaz tarih..
#karagülailesiunutulmaz; #karagüleveda;
#birkaragülsevdalisi'

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.