Karagül - selam karagül ailesi:)) narinin ebruyu kac kez öldürmeye

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
selam karagül ailesi:))
narinin ebruyu kac kez öldürmeye kalktigini,kizlarina yaptigini biliyoruz ve bundan dolayi ona kiziyoruz.. ama narinin ölmesi sacmalikdir,oguzla kavustursaydilar iyiydi.. simdi narin öldü baran üzülmeyecek mi?? ya ebru?? bence ikiside üzülecek her ne nasil olursa olsun baran onu iyirmi yil büyütmüs kadinin arkasindan yikilicak üzülecek,ebru da ne kadar oglunu calan onun canini yakan kadina iyi oldu öldün demeyecek oda üzülecek cünkü ebru merhametli biri.. narin ölmeden ebru ve baran kavusmaliydi!!! baran ilk ebru ya "anne" demeliydi!!! ama fragmanda baran ana diyor buda bence narine diyor.. narinin ölümü ebru ve baran iliskisini bakalim nasil etkiliycek?.. narin ve oguzun kavusmasi olsaydi ebru ve baran kavusmasi daha cabuk olurdu bence..
kimse kötülügü ho$görmüyor! , tabi kötülügü ho$görmek yapmakla ayni!.. ama bana göre bu benim kendi fikrim narin yaptiklarinin bedelini ödedi tek tek sevdiklerini kaybederek.. bazi suclarin cezasini ilahi adalet verir.. kadriye ana da yaptiklarinin cezasini ilahi adalet tarafindan ödedi.. tek tek evlatlarini kaybetdi tek kalan evladida onun bogazina sarilip öldürmekle tehtit ediyor.. bir ana icin bundan büyük ceza olamaz diye düsünüyorum.
insallah diyorumki bizi daha fazla hâyâl kirikligina ugratmazlar final de.
ebru kimseyi $ikayet etmediyi icin onlar cezalarini cekmediler.. narin zaten ölüyor.. kendal hapise girmemeli aci cekerek ölmeli!.. sevda nin gönderdiyi belgeler bence narinin eline gecicek, abisine olanlari ögrencek kendal dan hesap soracak.. narin abisinin ebruyla konusmasin diye kendal dan konusmasini durdurmasini istemisdi.. kendal in durdurma yöntemleri farkli oluyor hep firati sonsuza kadar susturdu maalesef.. oguzun hic bir sey yaptigi yokki hangi olayi cözdü simdiye kadar?? hicbir olayi cözemedi..

Oy Ver

5.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.