Karagül - kadriye ebrudan calinan cana sesini cikarmadigi icin bu günaha ortak

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
kadriye ebrudan calinan cana sesini cikarmadigi icin bu günaha ortak oldugu icinde iki evlat topraga verdi.. allah kadriyeni cezalandirdi.. ebruya yillarca evlat acisi yasattigi icin kadriye de evlat acisi yasadi.. mehti kendala üvey evlat gibi davrandi diye onu öldürmesi mi gerekiyor? hayir.. kadriye bunu bildiyi halde susmasi mi gerekiyor? hayir.. yani kadriye evladi diye kendalin islediyi sucun üstünü örtmüs ama diger evlatlarini unutmus.. yani mehti ne kadar kötü olsada kadriyenin kocasi evlatlarinin murat ve melegin babasi.. kadriye ana gibi ana olsaydi ebrudan cocugunu calmalarina susup bu günaha ortak olmazdi.. ama en azindan kadriye ana ebrudan calinan canin bedelini iki evladini kayb ederek ödedi ve yaptiklarindan pisman oldu.. digerleri ne bir bedel ödedi ne de pisman oldu! ama bu kadriye anani masum ve ya sucsuz gösterir mi ,hayir tabiki.. ama benim en cok kizdigim nokta ebru ve baran sirrinin bu kadar basit mis gibi göstermeleri.. ebru karakteri ilk baslarda cok farkliydi ben düsünmüstüm ki baranin onun oglu oldugunu ögrendiyinde konagi baslarina yikicakdir ama senarist kadini susturdu.. baran bundan sonra hic bisey eskisi gibi olmayacakdir dedi deyisen bisey yok..
kenan kendalin katil oldugunu bilen kisi, elinde isbatlari olan biri.. ama susdu intikam almak istedi böyle yapmasi onu suclu durumuna düsürüyor mu? bence evet, her ne kadar niyeti kötü olmasada.. kenan kendala karsi bisey yapamadi maalesef ama herkes ondan cok umutluydu.. oguz komutan simdiye kadar kendalin suclu oldugunu düsünen ama bir türlü bunu isbat edemeyen biri.. bu nasil jandarma ben anlamadim.
bakin arkadaslar onlarin cezalarini cekmesi icin ebru ve baran onlardan slkayetci olmali.. ama onlarinda bunu yapmayacagini görüyoruz.. maalesef.. sadece ortada bir magdur olan kadin var doguran ama büyütmek nasip olmayan, iyirmi yil sonra kavusan ama oglum diyip sarilamayan bir anne görüyorum ve üzülüyorum.. bunu ebruya yapanlar hic bir sey olmamis gibi yasiyorlar.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.