Karagül - hayali senaryomdan kadriye ana ve baran konuşması. kadriye ana-

Karagül Karagül
Senan
hayali senaryomdan

kadriye ana ve baran konuşması.
kadriye ana- ben evlat acısı yaşadım baran halanı kaybettim bana ne yapılsa az biledir seni ananın kucağından koparmana göz yumdum dedene göz yumdum babana göz yumdum için kendimden utanıyorum senin yüzüne bile bakacak halim yok benim.
baran- benim yaşadıklarım senin anlattıklarının hiç birisi geri getirmez asla ne halamı ne de geçmişi geri getirmez şimdi bana pişmanlığını dile getirme sakın çünkü pişmanlık fayda etmiyor değil mi babaanne fayda etmiyor etmez de.
kadriye ana- senden aff dilemeye yüzüm bile yok baran yüzüm bile yakında bende ölüp gideceğim evlatlarımın yanına gideceğim murat`ın ve melek`in yanına gideceğim sana tavsiyelerim var baran şimdi sonuna kadar dinlemeni istiyorum senden beni.
baran- dinliyorum babaanne.
kadriye ana- seni doğuran kadını ve büyüten kadını kabul ettin ikisini de başını tacı yaptın kararın ne olursa olsun arkanda olacağıma dair söz vermiştim sana şimdi benim senden isteklerim var sen sen ol sakın ama sakın analarını bacılarını kardeşini üzme onları incitme onları ezdirme ailene sahip çıkarsın biz melek`i incittik ve.

kadriye ana ağlamaktadır.
baran- babaanne.
kadriye ana- sen bu ailenin reisi olacaksın baran bu ailenin reisi olarak dediklerimi yapacaksın kardeşlerin okuyacak meslek sahibi olsunlar sen de bir gün evleneceksin evlatların olacak çocuklarına ve ailene nasihatlarda bulunacaksın merhameti allah korkusunu ve insan olmayı öğreneceksin biz insan olamadık belki de ama sen anaların bacıların insan olmayı ve adaletli olacaksınız söz veriyormusun bana.

baran- babaanne söz veriyorum ki tüm bunlar istediğin gibi olacak aileme analarıma kardeşlerime sahip çıkacağım bu ailenin reisi olarak söz veriyorum.
kadirye ana- hakkını helal ediyormusun bana?
baran- hakkım üzerimde varsa helal olsun.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.