Kara Para Aşk - bravo senaristler sonunda ömere adam öldürttünüz ya valla

Kara Para Aşk Kara Para Aşk
meltem
Bayan
1/1/2008 (16)
bravo senaristler sonunda ömere adam öldürttünüz ya valla bravo. yani bu tayyardan kurtulmanin baska yolu yokmuydu yuh artik. tayyar ölümü çoktan haketmisti masum cocuklari kacirip onların organları satan cani bir katilin yasama hakkı yok bence. ama bu ömerin elinden olmamalıydı. finale bir kala bu ayrılığa ne gerek vardı. ben sahsen elifin ömerden polisliği birakmasını istemesine kızdım tam tayyardan kurtulmusken isler yerine girmisken. simdimi aklına geldi ömerin polis olduğu. ömer herseyi onun için yaptı. hemde düğünün ortasında tartışmalar cekip gitmeler . herseyin bir zamanı var ne bu acele.
ömerin babasinin katilini bulma olayı neydi öyle on dakkada cözüldü bu kadar basitmis madem simdiye kadar niye cözülmemis besbelli araya sıkıstırdılar onuda öyle geciştirdiler. özensizlik diz boyu dizide.
bida bu senaristlerin yazdığı bir diziyi izlemeyeceğim zaten tuba ve engin icin izledim sonuna kadar yazıklar olsun bumu sizin adalet anlayısınız türkiyede namuslu polis savcı hakim hic bir sey bırakmadınız en sonunda da namuslu polisi soğuk kanlı katil yaptınız. tek kelimeyle bravo.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.