Kara Para Aşk - selam kızlar son zamanlarda cok yoğundum yazamadım. metinle

Kara Para Aşk Kara Para Aşk
meltem
Bayan
1/1/2008 (16)
selam kızlar son zamanlarda cok yoğundum yazamadım. metinle ilgili tüm yazdıklarınızın altına imzamı azarım. metine güvenmistim artık iyilerin yanında olacak demistim bu da onun son şansıydi zaten onu da harcadı. umarım bunlar ortaya cikinca artık nilü onu affetmez. bencilce kendi pilanlarinin pesine düstü halbuki ne güzel ömere yardım ederek ispat edecekti nilüye değiştiğini.
hala hakkında başından beri yazmıştım bu halayı sevmedim baska isler pesinde diye. elifin sirketinden hisseleri aldığı andan beri süphelenmistim ondan .
ama doğruyu söylemek gerekirse kardeşinin ölmüm emrini verediği hic aklımdan bile geçmedi.
filiz hakkinda fikir yürütmek gerekiyorsa ben filiz ahmet denizerin gayrimesru kizi olabilir diyorum.
filizi ahmetin mirasini almak icin kullanabilir. ama nesrinin yazdiklari da mantikli kendi kizi olma ihtimalide var tabiki.
engin yine harikaydı bu bölüm onu da söylemeden gecmeyim cok iyi bir oyuncu.
elifin iğneden önce gelen medaji sonra bir adamin gelip onu almasını niye hatirlamadi garip. neyse iykide kacmadi teslim oldu yoksa suclu duruma düsecekti.
acaba kan tahlillerinden ilac cikacakmi birde bakarsiniz ilac cikmaz ama elif hamile cikar.
elifle ömer hapiste evleniyorlamis diye biseyler okudum belkide hamile olduğu icin hemen hapiste evleniyorlardir. umarim hapis durumu uzun sürmez hemen cikar. bide hüsonun yazdirdiği veda mektubundan biseyler cikar diye düşünüyorum o mektup bosa yazilmadi mektupta ip uclari vardır elifin öldürmediģi ortaya cikar cünkü hüso kendi yazmadi basinda bekleyen adama yazdirmisti.siz ne dersiniz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.