Kara Para Aşk - tutarsz oldugu dogru. malesef karekter tam oturmadi. o geceye

Kara Para Aşk Kara Para Aşk
tutarsz oldugu dogru. malesef karekter tam oturmadi. o geceye gelince nilufer mertle aralarndakini inkar etmediki. bi kackere takildik dedi. burda karsiliksiz seven mertmis. video dan bunu anladim. ben aralarndakii yakinlasmayi mertin baslattigi dusunuyorum. bu anormal bisey degil metinle olmadan once baska erkek arkadasi olmamazmi suda bi gercek nilufer daha once gercek bi iliski yasamamis. metin icin ilk sevgilisi bile diyebilirm. metine gercekten ask onca sey yapmasina ragmen hep affetti. aslinda nilufer metinin dengi degil. nilmet cok sevyorum. ama bu gercek. metin 30 yaslarnda niluferse 20 yaslarnda genc delidolu bikiz. metin olgun aralarnda kisilik olarakta yasam olarakta cok zit. bu iliskide idare eden metin olmali. mesela elifmer arlarnda zitlik yok sadece maddi olarak fark var. kisilik olarak birbirlerine benziyolar ve iksde olgun bir butun olabilyolar. ustelik omer iyi biri idare etmesi kolay. nilufer daha guclu olmasilazm. cunku onun isi elifden daha zor. bikere metin omer gbi degil.
duygusal sevecen biri degil. piskopat bi adam. boyle bi adami degistirmek zordur. karsisindaki kadin guclu olmali. aslinda nilufer metini degisme kivamina getirdi. metin ona olan aski onu iylige donderebilyor. zaten bu bolumdede kendiside soyledi sen benim iylige olan inancimsin dedi. metin niluferle guzel bi hayat kurmak istedi gordugumuz gbi denedi izada soylemisti metinden kurtulcam fatih ilcam dye. iste gercekler saklaninca burda tikandilar. iliskileri zaten yalanla baslamis biyerde bitme noktasna gelcekti.
of azonce up uzun bi yorum yazmistim neden yayinlanmadi yaa? ?
tamam karekteri sevmiyosun da ama cok onyargilisin smdi bisey yazcam elifle kiyasliyosun diceksin burdaki amacim o degil. ogece nilufer mertleymis cok normal zaten aralarndaki gecen yakinlasmayi hic inkar etmedi. ama burda mert karsiliksz sevenmis videodan smdide bu belli olyor. nilufer suan metine gercekten ask. metinden once erkek arkadasi ilabilir anormal bisey degil. elifinde omerden once erkek arkadasi varmis romada yasarken ve ona askmis ozaman. herneyse. nilufer mertle oldgu zaman ask bile degilmis. zaten birlikte buyumuslar nilufer mertle herseyi paylasyor onu arkadas olarak goryo. demek istedgm elifnde niluferinde metin ve omerden onca erkek arkadaslari olmasi cok normal.
nilufer karekterini sevmiyosun. sevmeye bilirsinde. ama onyargilisin.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.