Kalp Yarası - mrb. klask kalıplaşmış konulardan çıksanız diyorum. illa

Kalp Yarası Kalp Yarası
mrb.
klask kalıplaşmış konulardan çıksanız diyorum. illa filim uzasın diye saçmalıklar olmasın. bırakın filimin tadı damakta kalsın.
her zaman biri gelir bir yalan atar esas oğlan buna inanır.
kız çeker gider ve muhtemelen hamiledir. bunun yerine baha gerçekleri söylese ama handeye bile zarar gelmeden. ferit ona yardım etse.baha evde çalışan görevli kızla aşk yaşasa.kin nefret entrika yerine güzel hatayimizin guzel bir dizisi olarak izlenip hafiza'lara geçse. insanların yaptıkları kötülükler ortaya çıkmadan da doğru yolu bulup güzel bir hayat sürmeleri gerekir. evettt peki hamde ortadami kalsın. illaki ona da bir jön bulunur. yada yaman handeye kavuşur.
betül e bir jön bulunur. yanı kimsenin ayrılmasına gerek yok. leman sinan a daha ılımlı yaklaşır hatta ebru ya destek bile olur.
bunlar benim nacizane fikirlerim.
başarılar
bu arada azade içine bastırdığı iyilik bakış açısını ortaya çıkarsa. iki elti beraber takılsa.
yanı kısaca filimde entrika yalan diktatörlük aldatma eziklik bencillik olmasa. filmi uzatmanın daha güzel yanları da var.
bahanın konuşması bir bahanın düşüncesi olarak kalsın.baha doğruları söylesin ama handeyede zarar gelmeden. hapisten kaçtım çünkü karşı tarafın ailesi beni öldürecek...
ve zaten baha da normalde ayşe yi korumak isterken bu kötü kaderi aldı üstüne bence onunda mutlu olmaya hakkı var. dostların arası düzelsin geçmişin kötü anıları gitsin. ve hatayı geniş acıdan çekin lütfen.hatayli değilim ama görmek isterim.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.