Kalp Atışı - ben bu dizinin her bölümünü ezbere bilirim. ama bir gerçek

Kalp Atışı Kalp Atışı
ben bu dizinin her bölümünü ezbere bilirim. ama bir gerçek var ki 17.bölümden sonra saçmalıklar zinciri başladı.
öncelikle eylül ipekten resmen nefret ederken bir anda nasıl oldu da böyle samimi oldular. yani tamam onu kabul etti falan ama ipek hangi sıfatla ali asafı suçlayabildi vedatın ölümünden dolayı. ipek orada o kadar komik davrandı ki. tamam başlarda acısı vardı ama bir sonraki bölüm düzelmeliydi. ya da ne biliyim kızgın bile olsa şımarık bir kız çocuğu gibi davranmamalıydı. ipek karakterinin tutmayacağını biliyordum zaten. söylemeye bile değmez. senarist tabi ki ipeği saçma sapan bir rol olarak kullanacaktı.
peki eylül neden başlarda çocuk istemiyorum falan demiyordu da birden bire tutturdu istemiyorum diye. bu da mantık hatası değil midir?
peki ali asaf o zeynep denen kızı nasıl olur da affetti. onun yüzünden karısının babasını kurtaramamıştı. peki eylül o zeynep denen kızı görmeye nasıl tahammül etmedi. ve nasıl ali asafı hiç kıskanmadı. eylül karakterini gerçekten çok bozdunuz. resmen itici olmaya başladı son bölümlerde.
ya o son sahne rezaleti neydi? neymiş de bir akşam yemeği tüm arkadaşlar toplanmışlar yemek yiyorlar. çok basit değil miyim be? daha iyi bir final olabilirdi.
ipek ve sultan'ın o sahnesi neydi peki? durun tahmin edeyim. konu bulamadınız ve nasıl olsa artık reyting gibi bir korkumuz yok zaten final yapıyoruz diyip o sahneye karar verdiniz.
türk senaristlerini anlamıyorum. kalp atışı benim tek dizimdi. ancak sen anlat karadeniz'i kalp atışı bittikten sonra izlemeye başladım. evet o da dört dörtlük değil ama inanın şu an izlenebilecek olan tek dizi. kalp atışının yerini aslında tutardı ama tutmuyor. çünkü kalp atışının ilk bölümlerinin orjianlliğini unutmadım. o zamanlar harika bir diziydi

Oy Ver

6.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.