Kalbim Ege'de Kaldı - özeti okudunuzmu ben okudum ağlıyorum resmen ya

Kalbim Ege'de Kaldı Kalbim Ege'de Kaldı
azra
özeti okudunuzmu ben okudum ağlıyorum resmen ya off bu bölüm gine ağlayacağız mustafa ölmemiş ama zelişle mustafa yine kavuşmayacak kaçmaya karar vereceklermiş ama o sırada hayatlarını çok etkileyecek birisi gelecekmiş hayatları bir daha düzelmemecesine değişecekmiş ağlıyorum resmen sizce kim gelir yamanı jandarmaya şikayet edemezmi offf ya yamanı resmen öldürmek istiyorum mutlu olsunlar lütfen özeti yazıyorum :


mustafa, ölümle burun burunadır. zeliş, sevgilisini kurtarmak için yaman’ın teklifini kabul etmek zorunda kalır. mustafa, hayata dönmüş olsa da artık zeliş ve mustafa için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

zeliş, bir ömür boyu kurtulamayacağı bir yükün altına girmiştir. bu sefer sevgilisini kurtarma görevi mustafa’ya düşmüştür. mustafa, tüm imkanlarını seferber etse de hiçbir şey yapamaz. çareyi zeliş’le birlikte kaçmakta bulur. iki sevgili, her şeyi bırakıp yeni bir hayata yelken açacakken öyle bir davetsiz misafir çıkagelir ki, hayatları bir daha düzelmemecesine değişecektir...azra...

Oy Ver

5.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.