Kadın - ilk bölümden beri izleyen biri olarak gereken zamanda final

Kadın Kadın
ilk bölümden beri izleyen biri olarak gereken zamanda final yaptığını düşünüyırum. final hızlı gelişen izleyiciyi her yönden mutlu eden bir bölüm olmuş. şirinin tedavi görüyor olmasına dahi sevindim diyebilirim. oyunculuklar çok güzel ve karakterler numune niteliğindeydi. bir bayan olarak kadınların çektikleri sıkıntıların %80 ine örnek içeriyordu o sebeple fazlaca başarılı bence.
gelelim olumsuz yönlerine davranışlar,tutumlar, karakterler her ne kadar yaşadığımız coğrafyayı zamanı ve mekanı kapsıyorsada ben dizinin içinde hiç hissetmedim kendimi örnek vereyim.
inancımız ne olursa olsun hastalıkta zorda ve korkuda dua ederiz ki bu dizide hiiiç görmedik. çocuklar kedileri kuşları besledi ama dua etmediler. yılbaşında bile dilekte bulunuldu ama yaradandan isteme sahnesi gmremedik hiç. finalde kız isteme yapıldı allahın emri peygamberin kavliyle denmedi. iki kişi aynı anda sevilebiliyordu diziye göre ama üzerinde durmadık. gerçek ölümünden sonra çocuklar tarafında babanın esamesi okunmadı. eski bölümlerdeki ufak tefek gibi görünenleri hiç yazmayım. üzüldüğüm nokta şu ki; var olan ama olmaması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yapmasıyla düzelebilecek olumsuz davranışları izlediik ama normalleştirdik bilinç altında. hatta ve hatta bir anne çocukları içiin heeer yolu deneyebilir ve her kötü işe girebilir yada girmeli gibi düşünmeye başladık. izlediklerimizin kurgu olduğunu unutmayalım inşallah.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.