Kadın - kesinlikle 04-01-2019 17:27 deki yorumunuza katiliyorum. arif kimdir.

Kadın Kadın
kesinlikle 04-01-2019 17:27 deki yorumunuza katiliyorum. arif kimdir.
bahar o mahalleye tasindiktan sonra arif devamli gözünü bahara dikmistir. ve bahara yardim etme bahanesi ile, baharin güvenini suistismar etmistir.
- doruk hastahanin önünde babasini görüyor ve taniyor, cünkü cocuklar devamli babalarinin resmine bakip ne zaman gelecek diye annelerine soruyorlar. arif bunu gördügü halde herkesten sakliyor, ve doruk´ada inanmiyorlar cünkü arif gördügünü inkar ediyor.
- bahar hastahanede can cekisirken, bahar´a ben seni hic öpmedim, öpebilirmiyim diyor ve caninin derdine düsmüs bir kadini öpmeye calisiyor.
- ve bahar cok kötü durumda hasta yataginda yatarken, bahar´a evlenme teklif ediyor yuhbe bahar evli resmi nikahli ve ayni zamanda agir hasta, yani arif evli bir kadini elde edebilmek icin devamli firsat kollamistir.
- sarp karisini ve cocuklarini mafyadan kurtarmaya gelmis oradan aniden arif cikiyor neredeyse sarp´a saldiracak. bu adam hangi sifatla bütün bunlari yapiyor, anlasilir gibi degil.
- yeter artik yeter biz artik arif görmek istemiyoruz. sayin hande hanim lütfen senaryonuzu aile birlesimi yonünde düzeltin artik, halk ginaga geldi, sabir tükenmek üzere, artik sarp´la bahar ve cocuklarinin mutlulugunu görmek
istiyoruz. lütfen, lütfen, lütfen !!!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.