Kaderimin Yazıldığı Gün - nazlınin ölümünü hiçte bile defneye

Kaderimin Yazıldığı Gün Kaderimin Yazıldığı Gün
nazlınin ölümünü hiçte bile defneye baglamayin. nazlı ablası gibi dik başlı laftan anlamaz. onami kaldı topraği alacak hataya götürecekmis gelmiş meydan okuyor bu bir ikincisi her itilen ölmek zorunda değil üçüncüsü o balkonda niye korkuluk yok dördüncüsü o dengesiz kız defneyle itişıp kakisirken ordan defne ve bebekte düşebilirdi.

defneye hala gurursuz diyenlerin defnenin gerçek yüzü ve iyiliği çok batmış olacak. tabiki her zaman kahramanla beraber olmayı istedi. ama herşeyden önce kahraman elifte elif diye aşk acısı çekerken el kadar bebeği doğacak çocuğunu yok sayıp içki şişelerinde balık olütfen defne iki çocuğa anne sıcaklığını yaşattı ve hiçte bile bir sinsilik yoktu. çünkü toprakla yalnızken hiç kimse yokken nasıl içten sevip endişeleniyordu. ama tabi buda defnenin hain plsnidir.
defneyi çıldırtan elifin varlığı ve onun mutluluğuna tehdit oluşuydu.
ha defne kahramanın nikahı ister kabul olsun ister olmasın. biz defnenin gerçek ve mükemmel halini gördük gerisi teferruat. ben bu saatten sonra zaten defnenin anneliğini izlemek istiyorum. kahramani elif alsın ne yaparsa yapsın.

aslında elif ve maksut sahneleri gerçekten hoştu ve olmaz ama elif maksuta aşik olsa gerçekten çok keyifli sahneler çıkardı ortaya.

Oy Ver

6.6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.