Kaderimin Yazıldığı Gün - elif kahramanla el ele gezerken başını onun

Kaderimin Yazıldığı Gün Kaderimin Yazıldığı Gün
elif kahramanla el ele gezerken başını onun omzuna koyarken kahraman genuz defne den boşanmamıştı. gerçekten de gururlu ve mert bir kızın yapacağı bir şey!!!
elif son derece ben merkezli bir kız. fedakarlık yapıyor görünse de aslında tek önemsediği kendi ve yakınlatının durumu ama yakınlarını çok önemseyip onlar için bir çok şeyi göze aldığı için fedakar görünüyor ancak bu fedakarlığı yaparken başkasını eziyor. örnek vereyim:
1.bir gece kıymet hanımın annesini hapisten çıkarmadığını fark etti ve kahramandan yardım istemeye çalıştı. ancak kajraman çok kötü bir gün geçirmişti ve eve gece yarısı geldi. elif kahramanın gelmesini bekledi ve gelince adam tam odasına girerken önüne çıkıp konuşmak istedi kahraman biraz sert bir şekilde sonra konuşacağını söylryip odadına girdi ve konuşmadı. peki elif ne yaptı dersiniz pılısını pırtısını toplayıp saçma sapan otellere gitti. telefonunu kapattı bir sürü insan onu merak etti ve kahraman resmen günlerce peşinde koştu. iyi de bir tek senin mi sorunların var o adamın ne yaşadığını bilmiyosın gece yarası evli barklı adam odasına girerken konuşmaya çalıyosun konuşmadı diye atar yapıyosun. evet annen senin için önemli olabilir ama gece yarısı konuşman anneni hapisten çıkarmaz kaldı ki adam sana yardım etmek zorunda da değil ederse iyilik yapar ama mecbur muş gibi davranamzsın. en nefret ettiğim insan tipi.
bide ı zamanlar bebeğin kendinin olduğunu bilmiyodu. yani taşıması için para verilen çocuğu da yanında bir belirsizliğe götürdü annesine babadına haber vermeden
2. sırf kahraman istiyo diye evlemdikten sonra meryemin sinir krizlerine rağmen o eve geldi ve yerleşti. bide kendisini üzdüklerini kahraman a belli etmiyo aman ne fedakar. çok mu lüzumlu de yani beni burda istemiyolar ben de huzursuzum meryem in acısı çok taze kimseyi huzursuz etmeyelim başka bi yerde yaşıyalım

Oy Ver

5.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.