Kaderimin Yazıldığı Gün - hani defne acımasız katil ya hani vicdansız

Kaderimin Yazıldığı Gün Kaderimin Yazıldığı Gün
hani defne acımasız katil ya hani vicdansız ya. kahramanın vicdaninda hiç sorun yok maşallah. senaryo keremi kötüleyip güya kahramanı fedakarlık yaptı gösterdi. gerçeği saklayip keremin yapmış olduğu "fenalıgi" herkesten gizleyerek zaten senaryo icabı cezasını bulmuş keremi ve tabiki ablasını korumuş oldular!!?? keremi kim o hale getirdi sorgulanmadi bile. herşeye bir lafı olan ziya beyde keremi suçlayinca tamamen kahraman aklandı. o çocuğun asıl katili kahraman!!!
ama nedense insanlık kalmadığından vicdan yapması gereken yerde birde süper kahraman oldu. hala güle oynaya elifle mutluluktan ucuyorlardi. hızını alamadı q7 s-line hediye etti. adam hem zengin hemde yüzsüz olunca demek adalette vicdanda başka işliyor.
eee ama şimdi elif mutluluğun dozunu kaçırıp havalara ucacagina denize uctuysa defnenin ne günahı var??? 😂😂😂
yaşasin yaptiğiniz çifte standart 👏👏👏

ha birde elif denize düşünce yılana sarılmayı seviyorya, şimdide sarilsin maksuta. paraysa para, karizmaysa karizma, hele aşksa kahramanın aşkına taç çıkartır.
defneci ve elifci diye sınıflandırdiginiz izleyicileri birbirinden ayırt eden şey defneyi savunanların özcan denize hayranlığı gözlerini kör edecek derecede olmaması. elif savunanlara göre özcan denizin canlandırdığı kahraman karakteri her haliyle mükemmel ve ne yapıyorsa doğru odur. bende özcan denizi çok beğeniyorum ama kahraman karakterinin hatalarını görmezden gelemem.
saçmalıklara son verip artık senaryoyu biraz düzeltseniz hiç fena olmayacak sayın senaristler.
savunulan elif karakterinde hangi gurur hangi allah korkusu var gerçekten merak ettim.
gururu olan bir insan bir kadına benim sizin kocanizda gözüm yok dedikten sonra kalkıp aynende o kocayla aşk yaşayıp evlenmesi nasıl birşey oluyor??? benim bildiğim gurur ve dürüstlük eğer böyle birşey dediysem aşkımdan ölsemde dönüp o adama bakmam.
şimdi kahraman zaten bosancakti diyeceksiniz. hayır efendim eğer elif kahramana yeşil ışık yakıp aşkını kabul etmeseydi kahraman defneyi bosamazdi.
allahtan korkma dediğimiz şeye gelince azıcık bu korkuya sahip olsaydı elif defnenin ağlayarak kayipettiginin ona mutluluk getirmeyeceğini aklına gelir allahin adaletinden korkardi , dağılan yuvanin üzerine yuva kurmazdi.

Oy Ver

6.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.