Kaderimin Yazıldığı Gün - oh ne ala eskide kaldı bitti bu maçı

Kaderimin Yazıldığı Gün Kaderimin Yazıldığı Gün
oh ne ala eskide kaldı bitti bu maçı kayibettik önümüzdekine bakacaz. ne güzel yazıyorsunuz bol keseden. birde elif kahraman aşkını savunurken bir analiz yapıyorsunuzki ben bile inanacak oluyorum. 
çıbanin başı kiymet, kahraman şerefsiz karaktersiz, elif yuvanin dağılmasına sebep, arkadaş celalin ne olduğu belli değil, defne mağdur!!! 
defne katil diyenler elifte katil anasını hapisten çıkarmak için yörükhanlara musallat oldu. 
senaristler yeter artık yapmacık melakelik oyunlarınizdsn vazgeçin. elifive kahramanı bize sevimli ve masum gösterecegiz diye ne kadar karakter varsa harcadıniz. 
evlilikte aşk demek ve hayatta herseyin üstünde aşk anlayışını kınıyorum. 
yıllarca çocuğu olmayan, kayınvalidesi tarafından pskolojik baskıya maruz kalan, kocasını sevdiği için kocasını kayibetmemek uğruna yörükhan soyunu sürdürecek çocuk sahibi olma yoluna başvurmuş bir kadın. yine kayınvalidesi tarafından büyük bir oyuna getirilmiş, kocası sürekli kadını bastırıp taşıyıcı anne adayiyla samimi pozlar verirken nasıl sakin durabilir. aşkın empatisini kurarken o kadının içindeki yıkımlari anlamak çokta güç değil görmek isteyene. defne katil diye defneye söylenmeyen laf kalmadı. her kızını zorla evlendirmek isteyeni öldürmek çokmu normal. ziya beyin damatina yaptıkları??? ama defne kötü olacakya. 
kahraman bey en başından beri yeğeninin sevdiğini bildiği kızla tutuyor karisindan boşandıktan üç gün sonra çalgıli cengili düğün yapıyor defne ve keremle alay edercesine. sonrada yüce gönlüyle ablasından aslında keremin kahramanı vurması için tuttuğu adamın kurşunundsn öldüğünü gizleyerek bir kere daha "kahraman" ve sütten çıkmış ak kaşık oluyor. 
geçin bunları. o çocuğun asıl katili egoist aşk delisi kahraman. 
çifte standartı bırakın. defne sonuna kadar haklı. 
eğerki yaşanan aşk elif ve kahramanin kaderiyse boşuna defneye yüklenmeyin. o zaman başlarına gelen herşeyde kaderlerinde olan.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.