Kaderimin Oyunu - helin yıllar önce bir yuva yıkmadı. kendi ailesini terk

Kaderimin Oyunu Kaderimin Oyunu
helin yıllar önce bir yuva yıkmadı. kendi ailesini terk eden cemaldi. ve hicbir şey olmamış gibi asiye affetti onu. kendisine yapılanı başka bir kadına yaptı. başrolü daha güçlü bir karakter olarak kurgulayabilirdiniz. sonuçta helin ne yaptıysa kendine yaptı. kendisini terk etmek isteyen bir adamı yalanla intiharla elinde tuttu. sonunda da payına bir ölüme sebep olmanın vicdan azabı düştü. keşke helin intihar etseydi. asiye ve cemal de vicdan azabından evlenmeseydi. cemal bir ölüme sebep olmuş olmanın vicdan azabıyla sürünseydi. öyle krallar gibi helinin suçu her şey gibisinden bir köşeye cekilmeseydi. yani tamam asiye cemal aşkı eskiden çok güzelmiş. ama ne yazık ki 7 sene sonrası güzel değildi. köşelerde helinden gizli flört etmeleri falan bunlar hep rezil etti diziyi. yani cemalin zaten bir kadınla kalabilme süresi 7 yıl. 7 yılı geçince değiştirme ihtiyacı duyuyor. tamam helin yalan söyledi intihar etti de ondan önce de asiyeyi helinle aldatmış ve asiyeyi zaten çoktan terk etmisti. kazada yılar önce helinin yanındaki kişi kimdi? helin cemal aşkı nasıl başladı asiye ve çocuklar cemal gittikten sonra neler yaşadı bunları isleyebilirdiniz. asiye belki de cemali affederken helin bize bunu borçlu mutlu olma sırası bende benim yuvamı haberi olmasa da yıktı yok cemal bana dönecekti ama onun yalanı yüzünden dönmedi gibi bir pskolojiyle affetti cemali bilinmez bir şey. sonuçta her karakterde olduğu gibi onun da ekskleri hataları oldu.
helin zaten saplantili ya cemal ya ölmek kafasında kız. ama başkasına zarar verdirtmek zorunda değildiniz. kızın hayatını mahvettiler. kaza bile olsa asiyenin ölümü helinin elinden oldu..
cemale bak ya. asiyenin önünde helinle mutluluk yaşadı sonra cani istedi asiyeyle olmak istedi. bir helin bir asiye resmen iki kadının da katili cemal.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.