Jet Sosyete - iyice emin olmak için birkaç bolum bekledik. hemen söyleyelim

Jet Sosyete Jet Sosyete
iyice emin olmak için birkaç bolum bekledik. hemen söyleyelim bu çizgiyle giderse oldukça beğendik ve izleyeceğiz. zamanla daha da oturacaktır. neleri beğendik?
bir kere izlenir, kimseyi rencide etmeyen eglenceli bir konusu var su ana kadar. iki ; hemen tum karakterleri sevimli gülümseten hatta zaman zaman gulduren bulduk genel itibariyle. birde özünde temiz iyi niyetli karakterleri seviyoruz biz ve burda cogunlukla oyle karakterler kurgulanmis.
uc; unutmayalım komedi yapmak en zorlarındandır güldürebilmek... oyuncu kadrosu bomba gibi super olmuş o durumda pozitif. dort; iki ailenin kendi içindeki paslaşmaları da, birbirleriyle olan diyalogları da gulumsetiyor. eşlerin birbirini sevmesi olumlu babaanne super. bes; ana babalardan ayrı 3 adet (biri henüz cikmadi) romantik çiftlerin kimyası da cok tutmuş ve cok güzel olmuş ozanla melike ve gündüzle ecemin karakteri . iste bunlar gayet guzel. yanliz bir konu var o da gulse ile derya karakterinin sac renkleri ... ikisi de gercekte cok hos bayanlar bu peruklar bile onlara yakismis ama cok cok daha iyisi olabilir. ornegin gülsenin doğal rengini, yada köyü sarı kumral renklerini istiyoruz özellikle avrupa yakasındaki renk ve model cok güzeldi ayni olmasi sart degil ve dış protezini de çıkarmalı. diğer iki dizisi doğal haliyle rekor kırdı bunlara gerek yok ayrıca ne söylediği zor anlaşılıyor. deryanın ki de öyle , o da doğal da kumral. hanımların saçları dikkati dağıtıyor ne söylediklerine ve olaylara odaklanamiyoruz. yoksa kurguladiklari karakterler aynen devam etsin, saçlar ve dış protezi degissin sadece ... zaten ikisi hep geziyorlar kolaylıkla bir değişim sağlanabilir. biz fiziksel olarak doğal hallerini istiyoruz onların ... sahneleri çok. emeğinize sağlık ve yolunuzun açık olacağına inanıyoruz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.