İstanbullu Gelin - final güzeldi bence ama 7 yıl sonra diye izlediğimiz

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
final güzeldi bence ama 7 yıl sonra diye izlediğimiz görüntüler eleştiri hakkı doğurdu. nurgül 7 yılda nasıl tintin nine haline dönüştü ? nazif sanki daha bi gençleşmiş, iki uyduruk bebek şarkısıyla süreyya nasıl oldu da konser salonlarını tıklım tıklım dolduran bir şarkıcı oldu ? mert'in dilara'ya evlilik teklif etmesi için 7 yıl çok uzun bir zaman değil mi? ve en gözüme batan dizideki bebeklerin-çocukların 7 yıl sonraki halleri ...yaşları pek tutmamış sanki , kimi gelişmemiş , kimi fazla gelişim göstermiş. !

herşeye rağmen mükemmel bir diziydi.
beğenmeyenler de olabilir tabi , kendinden bir şey bulamamışlardır. dizinin çoğu sahnesi her ne kadar istanbulda çekilmiş olsa da bir bursa hikayesi olduğundan mıdır nedir , ben bir bursalı olarak ve büyük ve birbirine bağlı bir aileye sahip biri olarak sanki kendi ailemin hikayesini seyreder gibiydim. olaylar karakterler tam olarak bire bir oturmasa da tüm yaşananlar sanki bizim evden bizim maailedendi... hatta bu dizinin yazarı-senaristi ben olmalıydım diye de hayıflandım. herkes dizinin başrol oyuncusu olmayı hayal eder, ben ise senaristi...
benim gibi dizi izleme-takip etme sorunu olan birini cuma akşamları ekrana kilitlediğiniz için... emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.