İstanbullu Gelin - ben de cok istedim bekledim dilara ve adem birlessin gunes

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
ben de cok istedim bekledim dilara ve adem birlessin gunes ciksin aradan ama olmadi bu kadar cok adem dilara isteyen kitleyi gormek istemedi senaryo ekibi ve ustune surekli gunesi melek umuta minik bir bebege oyuncak almayi kendine amac edinmis biri olarak yazdi da yazdi yani hic acik kapi birakilmadi dilara ve adem icin malesef ha bu arada gunes ne kadar da kanatsiz bir melek olarak yansitilsa da yine de sevemedim sevmiyorum oysa oyuncuya bayiliyorum keske bu rolde gormeseydim kendini , toparlamak gerekirse madem sayin senarist ve yazim ekibi istemedi adem ve dilarayi hic degilse dilara ve yeni partrenini kiskanan kiskancliktan delirmis ademi izleyelim biraz ve ademi her deliligi her hircinligi zorlugu ile seven dilarayi gormeyip beni seven gunes oldu repligi yazilan adem beyi bir de deli halleriyle gunes karakteri gorsun ... umarim adem dilara nin elinden bebegi alip oyuncak sevdalisi gunes ile buyutme karari almaz... umarim boyle birsey yazilmaz..
fikret ve ipegin evliliklerinde yasanilanlar daha da zorken onlar birlestirildi ama adem ve dilara nin evliliklerinde yasadiklari bu kadar kabul edilemez sey neydi ve ayrilmalarina sebeb durum su an dilaranin ongordugu gibi yasaniyorken neden gunes larakteri dizi de tutuldu neden ?? son olarak murat karakterini baska biri canlandirsin yeniden murat rolu diziye dahil olsun
isterim ben senaryo ekibinden ve sayin 12.04. 01.05 in de yorumlarina katilmamak mumkun degil su an dusundum de gercekten ipek hic anne moduna giremedi esma hanim da babanne cok katiliyorum.

Oy Ver

6.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.