İstanbullu Gelin - bu bolum guzeldi.. yanliz hatirlatirim dilara ademi hep

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
bu bolum guzeldi..

yanliz hatirlatirim dilara ademi hep savundu.arkasinda durdu.destek oldu. ama son yaptigi uyusturucu iftirasi ve farugun aldatmasini saglamasi cok fazlaydi.yani sen beni terk ettin diye dilarayi suclamamali.gunesle mutlu olmasida cabasi.seni iyilesmen icin caba sarfeden seni yanlislarinla seven dilara oldu.simdi de dilarinin sevdikleriyle aile oldun.hani guya seni terk ettigi boranlar.
halbuki dilara ademi yaptiklarindan dolayi terk etti.

ademin tek soyledigi dogru soz umut boyle bir ailede büyumemeli.ama gercek hayatta büyümek zorundalar.hayat öyle kolay degil.gidipde baskasiyla mutlu olunmuyor.

fakat ademin dilaraya gecmişi önunemi koyim,sürekli hatirlatimmi demeside ne demek.asil sen dilaraya neler yaptin.aslinda burda ademin demesi gerekli olan : ben sana neler yaptim,sen unutamazsin.surekli aci cekersin ve mutlu olamayiz demesiydi.dilara yaptiklarina ademin actigi yaralara tuz basiyorda senmi dilaraya cekip gitmelerinin hesabini soracaksin.asil onun sana hesap sormasi lazim.

ha bu saatten sonra barissinlarmi.hayir asla.ama isterdikki once dilara mutlu olsun.ademin pişmanligini ve kıskanmasini görmek istiyoruz.dilaranin yeni partereniyle mutlu olsun.ademde cok pisman olsun.

gunesle adem cikinca resmen kanal degistiriyorum.


ha sanirim cocuklar fazla sette olmadiklari icin fazla oynatmiyorlar.emir o yuzden dizide fazla yok.ama yinede tek basina ingiltereye gitmesi normal degil.begum varken daha cok rol aliyordu.belkide şimdi gercek hayatta okulu falan yüzunden vakti olmuyordur.diziyi terk etmek zorundadir.
sanirim bebeklerde fazla sette olmadiklari icin üstleri örtüluyor.ama yinede şu örtüleri cekin beşiklerin üzerinden.yani en fazla beskleri uzaktan gösterin.hic hoş degil.dizide olsa..

dilara ve okan yuzunden sureyyaya kizmişlardi haksiz yere.bence hem faruk hemde esma sureyyaya bu konu hakkinda buyuk bir özur borclu.cunku sureyya dogru olani yapti.

zaten diziyi sureyyayi bu sekilde hastalandirarak bitirecelerdi kitaba göre.ama izleyici mutlu son istiyor.sanirim mutlu son olacak...zaten kitaptakini guzel bir sekilde farkli karakterlerle yansittiniz...

sureyya faruk mutlu son istiyoruz...

birde adem dilarayi seviyordu.neden birdenbire gunes karakterini ekleyip bozdunuz.sirf konu kalmadi diye.ama adem komadayken dilarayi gördu.gunes olmasaydi.ademi günesle mutlu yapmasaydiniz ve evine getirmeseydi tekrar adem dilara birlikte olbilirlerdi.ama bu saatten sonra olmaz.ama dilarayi mutsuz edip ademi mutlu etmek olmadi..bazen birdenbire degismeler sacmalik oluyor..

neyse dilarayada mutluluklar ademede bol bol pişmanliklar diliyorum... ha sonra yine gunesle devam etsin yoluna..

ama bunlar olmasaydi ademin ruyadi gibi bir final yapabilirdiniz... yazik oldu...

Oy Ver

6.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.