İstanbullu Gelin - nerede bizim sevdiğimiz istanbullu gelin? ben bu sezon

İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin
nerede bizim sevdiğimiz istanbullu gelin?
ben bu sezon çok hayal kırıklığı yaşıyorum. tamamen gerçeklikten koptu dizi.
önceden her kelimenin özenle seçildiği hissini yaşıyordum. "saygısız şehir" dışında ne vardı ki bu bölümde?
adem karakterini bu kadar sivrileştirmeye ne gerek vardı? boran ailesiyle bir derdi kalmasaydı dilara ile ilgili mücadelesini sürdürseydi ve onu iyileştiğine ikna etmeye çalışsaydı. terapi sahneleri yine onunla devam etseydi.
ülfet karakteri eğer adem'i devreye soktuysa, adem garip selimer'i nasıl bulmuştu? garip'in kızı esma'nın oğluyla evlenmek üzereydi, bütün bunlardan habersiz miydi?
madem garip'ti kadının derdi, esma evlenmiş gitmiş, niye bunca yıl ona ulaşmak için çabalamamış?
hele süreyya gibi bir karakter niye sadece kendisinin ve kızının fotoğrafını verir ki faruk'a? emir'i niye yoksaydınız? bunu mu işleyeceksiniz önümüzdeki bölümlerde?
ayrıca böyle büyük firmalar iflas etse bile, yaşam şekillerini bu kadar etkilemez. neyse hadi bu kadar düştüler diyelim, gözden kaçan arsa saçmalığı? murat karakterini keşke çıkarmasalardı, oyuncu değişikliği de olabilirdi, diziden çıkan oyuncu çok ünlü birisi değildi. yurt dışına çıkınca kardeşimiz yok olmuyor.pskiyatristin akrabaya terapi yapmayacağı detayını veriyorlar ama hukuken de biraz mantıklı açıklamalar yapılmalıydı bu arsa işinde ve iflasla ilgili. süreyya pazarda 3-5 liralık şeylere bakıp iç geçiriyor ama ne hikmetse renk renk slingler, pahalı bir puset kullanabiliyor. hepsi girsin bir işe çalışsın. sırf pelinsu pir diziden çıkmasın diye nurgül karakteri niye apartman dairesinde onlarla kalıyor? yeterince kalabalık değiller mi? konaktan çıkmayacaklardı bir kere..
ben bunları dile getirince, "abartmıyor musun? alt tarafı bir dizi!" diyenler oldu çevremde ama işte istanbullu gelin'i farkı buydu! özellikle 2. sezon çok çok iyiydi. bir bölüm daha çekip final yapsalardı da öyle hatırlasaydık bu diziyi. acilen bu ruhumuzu karartan senaryo değişmezse reytinglerde de çakılır ocak ayını zor görür. kitaba bağlı kalmak zorunda değilim diyordu senaristlerden biri. kalmasın o zaman..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.