İsimsizler - isimsizler'i heyecanla izliyorum. oyuncular adeta bir sinema

İsimsizler İsimsizler
isimsizler'i heyecanla izliyorum. oyuncular adeta bir sinema filmi tadında performans sergiliyorlar; tebrik ediyorum.. anlatılan olayların gerçeklerden alınıyor olması ise ülkemizin geçirdiği zorlu süreci göstermesi açısından manidardır. bu süreçte devletin bekâsı, milletin salahiyeti için saf tutan bütün yürekleri allah'ın korumasını diliyorum.
dizinin sezon finali hakkında bir yorum da ben getirmek isterim: kaymakam fatih'in ekibinin uyutularak ele geçirilmesi; özellikle silahla vurulduklarını gösteren videolar dışında herhangi bir darpa maruz bırakılmamaları dikkat çekici. bu, dizinin adından da yola çıkarak ekibin bütün unvan ve sosyal ilişkilerinden soyutlanmış olarak başka bir oluşum için özellikle bazı kesimleri inandırmak için yapılmış bir kurgu olabilir. uçak düşürülme sahnesi ise kaymakamın ekibini toplayanların dışında gelişen bir olay. iki farklı tim var bence. birisi kaymakam, dayı ve fuat'ı öldürmek için bekleyen tim; diğeri kaymakamın adamlarını toplayan tim. aynı kıyafeti giydiği için fark edilmiyor. kaymakam, dayı ve fuat infaz edileceği sırada ikinci tim gelip kurtaracak. işte o zaman kaymakam fatih ve ekibi değil; belki "fetih: yol açıcı" misyonunda bir fatih ve ekibi ikinci sezonda bizlerle olacak.
oyuncu kadrosu için bir tavsiyede de bulunmak isterim: adaleti tesis etme yolunda devlet yanlısı bir hukukçunun dizeye girmesi faydalı olur. bu da bir hakime hanım olabilir. bu, hem savcı zeki'nin kolayca başarıya ulaşmasını engeller hem de seyircinin beklediği aşkı diziye taşır.
yazdıklarımızın yapımcı ekip tarafından okunması dileğiyle:))

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.