İlişki Durumu Karışık - bu dizi yapım ekibinin biz izleyicilerine borcu

İlişki Durumu Karışık İlişki Durumu Karışık
bu dizi yapım ekibinin biz izleyicilerine borcu var 😊zaten bunların evlilik hallerini izlemek istiyorduk.artik entrikalar değil komedi unsuruyla bezenmiş yepyeni ,taptaze bir "ide"...daha evlenenlerin gerdek geceleri bile bir bölüm sürer😀sonra daha idk zamanından kalan konuşulamayan özürler vs ile idk dönemlerini hatırlama, mediha önderliğinde kadinlarin birlikte erkeklerini yanlış anlamalarindan
kaynaklanan takip olaylari (mesela erkek erkeğe takıldiklarinda) sonrasında yaşanan komik durumlar.vs.vs.vs.konular daha renkli ,kesinlikle sürüncemede olmayan konularıyla daha güzel bir dizi olacaktır. ayrıca her hafta sinema filminden daha uzun senaryoyu ekranlara taşımak gerçekten tüm ekip için çok zor bir durum.idk ekibine,herkese,ama herkese -ki çok fena eleştiri de yapmış birisi olarak-yine de teşekkürler. berk oktay ve şeren şirince bence çok iyi bir çift olarak çok başarılıydılar.
seza altın, nurseli idiz 'e özel saygı ve sevgilerimizle.
beni oyunculuğuyla çok etkileyen ve oyunculuğunu özlediğim berk oktay'a özel sevgiler,ve mutlaka hep bizlerle olmalı. ..
(ide'de lütfen ayşegul artik bağirmasin, lütfen! )
seren şirince gerçekten berk oktay ile çok uyum sağladı, iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi. diğer oyuncular da,tüm ekibe sevgiler,teşekkürler.
şu an yanımdaki arkadaşlar da"berk olmazsa olmaz!!!"diyorlar😊

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.