İki Yabancı - iyi akşamlar kızlar ; demet doğum günün kutlu olsun

İki Yabancı İki Yabancı
iyi akşamlar kızlar ; demet doğum günün kutlu olsun sağlıklı ,mutlu , başarıyla dolu uzun bir ömür diliyorum. ben 40 yaşındayım ankara 'lıyım 20 senedir almanya ' da yaşıyorum evli iki kızım var . nasıl buldunuz bugünkü bölümü? artık sizleri bilmem ama bana göre heyecanlı ve sürükleyici bölümler başlıyor .
aysucuğum sen nasılsın? daha 200. bölümdeyim kızlar bu dizideki kötü karakterlere sinir oluyorum. guman kötüydü ama yüzü melek gibiydi en azından...ama kumud'un mantık evliliği yaptığı kocası pramat ve onun evindeki hizmetçinin kızı kalika tam bir şeytan yüzlerini görmek istemiyorum. saras ve kumud ' a hayatı zindan ediyorlar. ne zamana kadar devam edcekse böyle kalbim dayanmayacak valla bu da yetmezmiş kumud'un kız kardeşi kusum , saras ' a aşık oldu. annesi de biliyor.
üstüne üstlük yengesinin oğlu yhas, herkesten habersiz o kötü kadın kalika ile evlenip kumud'un evlerine getirdi. aile kabul etmiyor ama kumud , saras ' la birlikte olmayı kabul ettiğini söyleyecekken pramat son sürat arabayla saras ' ı öldürmek istiyor . kumud , saras ' ı kurtacağım derken araba ona çarpıyor. kan lazım oluyor. sadece kan gurubu kalikanınki
ile uyuyor . kanını tek bir şartla vermeyi kabul ediyor. böylelikle evin gelini olarak girmiş oldu. anlayacağınız kusum 'un saras ' ı sevdiğini o'da biliyor. inşallah olmaz ama yine birleşemeyecekler gibi geliyor.
dizinin final bölümü hastane odasında mutlu sonla bitiyor. saras ve kumud 'un bebekleri ve ailesiyle o şekilde bitiyor. yalnız kızlar son bölümler türkçe alt yazılı değil anlayamıyorum.

iyi geceler 🌖 lmny * nuray *

Oy Ver

6.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.