İki Yabancı - günaydın herkese ; ikizler canlarım benim diziye

İki Yabancı İki Yabancı
günaydın herkese ; ikizler canlarım benim diziye baktığım için yorum yazacak zaman bulamıyorum. ama sizin için fırsat buldukça yazacağım. dün gece hızlı yazdığım için bazı kelimelerde hatalar olmuş kusura bakmayın .07:58 deki arkadaş aynen katılıyorum. eh iştelik bir dizi değil en son izlediğim bölümlerde içim titreyerek ağladım. gözlerimden yaşlar aktı 😢 çok acı bir aşk hikayesi. inanıyorum ki ,o bölümler gelince sizlerde göz yaşlarınızı tutamayacsksınız. saras 'ın üvey annesi guman melek yüzlü şeytan . derdi saras ' ın annesi hayattayken babası onunla aldatıyor kadın da o yüzden intihar ediyor. saras 'a bir müddet kumud ' un halası bakmış ve laxminanda ile kumud'un halası nişanlanacaklarmış ama guman engel olmuş . pavyonlarda dans edermiş . kumud'un halasıyla ve ailesi onu aşağılamışlar. ondan da hep intikam almaya çalışıyor.
bugünkü bölümde saras ve kumud yaptıkları çömlekleri satmaya götürecekler. saras, çömlekleri satarken kumud ' dan yardım istemiyor. kumud ' da bir kenarda izliyor . tabi saras çömlekleri satamıyor. kumud ondan habersiz pazardaki insanları arada bir toplayarak "bir çömlek alana bir tanesi bedava "olduğunu söyleyerek satmasını sağlıyor. saras ' da kendi kendine başardığını sanıyor ama sonradan kumud ' un yardımıyla sattığını öğreniyor. cezasını ödeyip eve geldiği zaman üvey annesi bir şekilde saras ' ın inek öldürdüğünü öğreniyor ve polisi arayıp şikayette bulunuyor. amacı vidya ile laxmi nana'nın arasını bozmak.. saras eve geldiğinde polis tutuklamaya geliyorlar.
şu an da yavaş ilerliyor ama yarın yada ertesi gün hapisten çıktıktan sonra saras, dizi çok çok güzel olmaya başlıyor. aysu öptüm😘 kızlar

lmny * nuray *

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.