İki Dünya Arasında - nefret ediyorum bu diziden ama ne fayda babam

İki Dünya Arasında İki Dünya Arasında
nefret ediyorum bu diziden ama ne fayda babam izliyor.insanların duygularını nasıl da sömürmeye çalışıyorlar neymiş sahra kızını bulmak için hapishaneye girmeyi tercih etmiş çok akıllı ya dışarda konuşturamadı kadını hapiste mi konuşturacak :d.ne zaman iyi bir şey olacakmış gibi gösterilse ya rüya olur ya da hayal.
aslı dizinin baş şaheseri nasıl oluyorsa adam öldürüyor kimse arayıp sormuyor,para çalar kimse aramaz,çocuk kaçırıyor polisler bir kadını konuşturamıyor var mı böyle dünya..ya dizi olduğunu biliyoruz da bir parça gerçek hayattan alıntı olsa bari.diziyi nasıl devam ettirsek derdindeler.bir de o kadar dua ediyorlar ama haşa sanki allah hiç yardım etmiyormuş gibi gösteriyorlar allah mühlet verir ama ihmal etmez.samanyolu dizileri hep insanları çıkmazlarda gösteriyorlar.bol duygu sömürüsünden başka bir şey yok!! böyle diziler akıllara zarar kötü düşüncelere sahip insanlara yol göstermekten başka bir şey değil !!!
aslı herşey den paçasını bir şekilde kurtarıyor.dizi baştan tuhaftı zaten iyice saçmaladı.ilk hataları kocasıyla önceden evlenme eşiğine gelmiş bir kadını yani aslıyı eve almaları bir insana bu kadar güvenilir mi?.
allah sanki hiç yardım etmiyor hayret birşey ya bizim dizilerimiz ancak bu kadar olur işte entrika,dram,duygu sömürüsü,kimin eli kimin cebinde belli olmayan aşklar...bitirin şu diziyi de milletin pskolojisi rahat etsin...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.