İki Dünya Arasında - selam arkadaslar. eyer bu dizide asliyi seven varsa

İki Dünya Arasında İki Dünya Arasında
selam arkadaslar. eyer bu dizide asliyi seven varsa demekki asli gibi bir seytandir. aslinin nesini seviyosunuz allah askina? bir anneyi cocugundan ayiran birini bin turlu seytanlik yapan bir qadinin nesini seviyosunuz?
yukarida biri sacma sapan seyler yazmis. yok asli iyi yapiyomus, elifle mutlu olsun. sahra hapisde curusun. gercekden sakami bu? eyer gercekden oyle olsun istiyosan allah belani versin diyorum, gercekden asli gibi bir seytan yazmisdir diyorum bunu. hem bu dunyada edalet olmaya bilir bazen ama unutmayinki allah goruyor her seyi. asli yapdiklarinin cezasini cekecekdir elbet. dunya asliya qaldi sanmayin. nede asli gibi seytanlara kalmaz bu dunya. onlarin hiylelerini donub dolasib kendi ayaqlarina dolasacaqdir. insallah.
simdi sozum senariste ve yonetmene. ya tamam filmin adi 2 dunya arasinda. ama her kes 2 dunya arasinda zaten tum insanlar. ama bu qadarda kotuluk gormedi kimse hayatdan. lutfen yapmayin. asli sizin kizinizmi, qardesinizmi? esinizmi? niye asli hep kahraman? niye aslinin seytanliklarinin allah cezasini vermiyor? tamam bu bir dizi ama samanyolu tv her kesi dine imana inanmayi allaha yakin olmayi, iyiliyi oyretiyor, hic bir kotuluk cezasiz qalmaz bunu oyretiyor. samanyolunun tum dizileri boyle. allah razi olsun samanyolu duzenleyenlerinden. cok insana dogru yolu gosteriyor. ama ya siz? asli gibi bir seytan hep kazaniyor. neden?
asli deli raporuyla hapisden cikacaqmis. sahrada ne qadar salak ya. kizinin disarda oldugunu bile bile hapise girdi. simdi asli cikacaq disari elifli alacaq hapise sahraya gosterecek bak kizin bende sen omur boyu aci cekeceksin falan diyecek. ya yeter artiq kovusdurun su cocugu ana babasina artiq. aslida geversin artiq yeter.
bu yazdiqlarimi ciddiye alin lutfen senarist ve yonetmen. aslinin allah cezasini versin artiq. sahra kizina kovussun, asli 5 parasiz kalsiz derilsin (zaten deli) delilerin oldugu yere gitsin tum acilarin en zorunu yasasin. insallah. sahra elife kovussun artiq lutfen. hacerde neciple evlensin. lutfen artiq asli kazanmasin lutfen layigini bulsun o asli seytani.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.