İçerde - eleştiren arkadaşlar, bir kabda ne varsa dışarı o sızar. bakın

İçerde İçerde
eleştiren arkadaşlar, bir kabda ne varsa dışarı o sızar. bakın bende bir yazarım ve bu ay yapımın önceki dizisi ezel den senaryoyu analiz edebilirsiniz. (senaristin aynı yada farklı olması çok önemli değil en azından son hakkında.

kesinlikle tam mutlu son beklemeyin. öncelikle kuvvetle muhtemel sarp, eylem, umut, anne dörtlüsünden en az biri ölecek (muhtemelen en fazla 2) ve dizi hafif bir belirsizlikle bitecek. (ay yapım klask sonları mutlu yada mutsuz sevmiyor anladığım kadarıyla)
ama kaçırdıkları çok önemli bir şey var bu diziler seyirci için ise seyirciyi mutlu sonun harici tatmin etmez (bizim seyirci için konuşuyorum; biz hep iyiden yana kötünün kazanmasını istemeyenler kötü yada belirsiz sonlardan tatmin olmayız. ) şu durumda ay yapımın kendi tatminimi yoksa seyirci tatminimi ikileminde olduğu durumda eğer kendi tatminini seçerse ay yapım pek çok seyirci için biter en azından ben çektiği film yada dizide dizide dünyanın en önemli yüz oyuncusunu oynatsa yine seyretmem çünkü tatmin olamadıktan ve sonunu tahmin ettikten sonra niye seyredeyim. ezel monter kristo kontu (orjinal basım 1400 sayfa olan) ve alamut kalesi (v. bartol) çok ağır kokuyordu. buda malum köstebek kokuyor...ama önemli olan tatmin edici son.

Oy Ver

5.6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.