İçerde - herkes gibi bende bu akşam içerdeydim😂😂 harika bi bölümdü

İçerde İçerde
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
herkes gibi bende bu akşam içerdeydim😂😂
harika bi bölümdü yaaa.. bencede polisler adam kendini vursun diye beklediler resmen, bişey yapmayacaklardı niye geldiler?.. sarp ve mert'in dövüş sahnesi süperdi, hele çocukluklarında olduğu gibi annelerine yakalandılar..
beyzacım doğru diyorsunda ama eylemin bunlardan haberi olmadığı için haklı.. vee mert eylemi kurtardı ama kendi kurduğu oyundan.. mert eylemi cemal dan korumak için yaptı iyikide yaptı yoksa adam kızı öldürürdü valla..
meleğin bi hikayesi var demişdim ta ilk bölümü izlediyimde ve öyle de oldu.. melek cemalın öz kızı çıktı ve adam kızının annesini öldürtmüş.. sarp bunu öğrendi şimdi melek den uzak mı durucak yoksa daha yakın davranacak bilmedim.. ama sarp meleğe aşık olmuş bile sadece celala yakın olmak için kullanmıyor, kendini kandırıyor.. müdür sarpı aradı melek gördü, çünkü telefonuna aşkım diye kaybetmisting ama sarp bu olayıda çok güzel bi şekilde halletdi 😂😂 bu sefer annesini aşkım diye kaydetti 😂😂 haftaya neler olucak merak ediyorum fragmanı da çok geç veriyolar artık.
#içerde #sarp #mert
haha nasıl da karışık bi yorum yazmışım😂😂 yaa ben şu coşgunu yazmayı unuttum.. celal coşguna da kazık atmış adamı öldü sanıyor ama adam yaşıyor.. vee bildiyi şeyler öyle böyle bi şey değil bi anlatırsa neler olur neler.. kebabcı celal korkuyor çünkü mert ve melek öğrenirse olaylar olaylar olur:))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.