İçerde - selamlar içerde fanlarına:)) reytingler yine şahane

İçerde İçerde
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
selamlar içerde fanlarına:)) reytingler yine şahane birinciyiz.tebrikler tüm içerde ekinine. dünkü bölüm yine güzeldi.mert'in sarp'ı kurtarma sahnesi çok iyiydi.mert sarp'ın kaybetdiyi fotoğrafı buldu, ama benim anlamadığım kendi fotoğrafının olduğunu anlamadımı? :))melek ve sarp sahnelerini beyenmiyorum çünkü aralarında bi elektirik yok gibi. kız çok soğuk oyunculuğu eksık kalıyor bana göre. umarım ilerde düzelir:)) benim en çok beyendiyim çift"eylem ve mert" ikisinin uyumu mükemmel.ikisi çok tatlı.eylem zaten çok şeker bi kız çok sevdim onu.
şu davut ne yapıyor anlamış değilim, adam meleğe aşık onu anladım ama evine girip de kendine kahve falan yapması biraz tuaf geldi adam normal değil:))
bende anlamıyorum sarp'ın müdürü onu tehlikeye atıyor sürekli aramasını doğru bulmuyorum, sonuçta adam kebabcı cemalın adamı ve sürekli onun yanında yakalana bilir. ama sarp da pek bi uyanık müdürünü aşkım diye kaydetmiş:)) vee mert'in kendi eninde kendi oyuncağı ile uyuması falan güzel sahneydi. yine pek bi heyecanlı bitti içerde.fragman çıksa bariii...pazartesi yine tüm fanlar içerdeyizzz😎
#içerde #sarpyılmaz #çağatayulusoy

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.