Hayat Şarkısı - 16.52 - 02.58 kısmen katılıyorum. hülya'nın

Hayat Şarkısı Hayat Şarkısı
16.52 - 02.58 kısmen katılıyorum. hülya'nın kaprisleri başladı. kendinden emin bir hanım işini, evini, düzenini kurar ve çocuklarını alıp ablasının evi yerine, kendi evine geçer. ablanın evinde üç çocuğu ile birlikte, kerim'in getirdiği hizmetçi ve masraflarının karşılandığı bir hülya var ve ayrıca orada misafir konumunda iken her şeye karışıp evde lider havasına bürünmüştür. pastane ise, cevher ailesinin hediyesi. hülyy'nın gururu, ablası ve nilay'ın evi için geçerli değil, tabii, ablasını hastanede arıyor, ilgileniyor ama melek ve nilay'ın evinde onlara karşı son derece saygısızlık yapıyor. ayrıca hazer isimli şahsın, hülya'nın dahi haberi olmadığı halde sergilediği yüzsüzlük nedir? bu şahsın, hülya'yı bir eşya gibi beğendiğini, gerçekte duygu içerisinde olmadığını, hayalperest bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum. ayrıca, hülya çocuk unsuruyla birlikte hala eşini çok seviyor.
melek çok ağır hasta değil, yaşadıklarından dolayı geçirdiği ruhsal sıkıntı tahminimce düzelir, ziyaretine gelenleri tanıyor, düzelebilir.
bu diziyi beğenmeyen neden izler, bu dizinin türü; dram ! komedi isteyenler için bir dolu diziler var izleyin, lütfen saygılı sınırlarını aşmayınız. ayrıca, evli bir erkekle beraberliği kabullenilmezse de bahar konusunda hatalı olsa da, melek, iyi niyetli, yardımsever, hülya'yı mahalle ve aile baskısından kurtarmış, hasta anne ve babasına hayırlı bir evlat. hülya'nın son doğumunda dahi büyük fedakarlık yapmış, hiçbir mecburiyeti olmadığı halde, evini nilay ile birlikte, üç çocuğu ile hülya'ya açmış bir hanım. bazılarının belirttiği gibi çok kötü bir insan değildir. ayrıca meleğin çok iyi bir oyuncu olduğunu, rolünü başarıyla sergilediğini düşünüyorum.
bu film çok güzel başlamış ve yakın zamana kadar iyi devam etmiştir. senaryo konusu gözden geçirilirse, eski durumuna geleceğini yorumluyorum. tabiatıyla film olması itibariyle, serüvenler, olaylar zinciri, duygusallık, hainlik gibi unsurlar işlenir, ancak bilhassa karakter tahlilinde dikkat edilmesi gereken hususların olduğu malum. aynı güzellikte devam edeceği inancıyla teşekkürler.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.