Hayat Şarkısı - çocuğun ruhsal durumu için zeynep'in boşandığı

Hayat Şarkısı Hayat Şarkısı
çocuğun ruhsal durumu için zeynep'in boşandığı eşi hüseyin'in evinde yaşaması ve hüseyin'in de aynı eve gelip kalması dünyanın hiç bir ülkesinde kabullenilir bir durum değil. zeynep uzun yıllar tek taraflı sevgiyle yürüttüğü evliliği boşanmayla sonuçlanmış ve hüseyin melek ile evlenmiştir. baştan hüseyin ve melek'in evlilik dışı birliktelikleri ne kadar uygun değilse, hüseyin ve zeynep'in durumu da uygun değildir. ayrıca meleğin ruh sağlığı yaşadıkları sebebiyle yerinde değildir ve eşi her ne olursa olsun yanında olmalı.
diğer taraftan hazer'in üç çocuklu ve hala evli olan hülya'ya duygusal yaklaşım içerisinde ve mahir'e tek taraflı da olsa itirafta bulunuyor.
bunun son derece normal bir durum şeklinde sergilenmesi düşündürücü !birçok dünya ülkelerindeki düzgün yaşam sürdüren aileler tarafından da bu tür yaklaşım ve ilişkiler kabul görmez.
yaklaşımın; duygu, sevgi bu! bir erkek ve kadın hangi şartlarda olurlarsa olsunlar, bayanın üç çocuğu, bayın bir çocuğunun öneminin olmadığı, bunların ruhsal durumlarının dahi öneminin olmadığı şeklinde değerlendirilmediğini yorumluyoruz
çok güzel konulu ve mükemmel oyuncu kadrosunun sergileyeceği filmin başladığı gibi devam edeceğini dileriz.
ayrıca, büyük bir arzuyla raiting derecelerinin yükselmesini her fırsatta ifade edip beklemekteyiz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.