Hayat Şarkısı - sayın 15.38 , hazer isimli şahsın şüpheli yaklaşımı

Hayat Şarkısı Hayat Şarkısı
sayın 15.38 , hazer isimli şahsın şüpheli yaklaşımı konusundaki görüşlerinize katılıyorum. dileriz hazer, hasta olan kız kardeşi için bu yaklaşımlarda bulunmuş olsun.
diğer taraftan, diziyi beğenerek izliyoruz. bu meyanda seyirci üzerinde etki bırakmak, duygu bütünlüğü sağlamak için filmlerin; olaylar zinciri bakımından, yavaş veya hareketli seyrinin, aksiyon, sakinlik, merak, heyecan gibi unsurlarının, kendi mecrasında ve durumuna uygun olarak sergilenmesi gerektiğini düşünüyorum. bu çerçevede "hayat şarkısı"nın konu olarak abartılı yönlerinin bulunduğunu bilmekle beraber, senaryo bakımından bahsettiğim bu özellikleri taşıdığını gözlemliyor ve başarılı buluyorum. ancak, başarı bakımından raiting değerlendirmelerinde, hangi özelliklerin kıstas olduğunu bilmiyorum. bu değerlendirmelerde; bilhassa toplumun beğenisi, yukarıdaki özellikler, oyuncuların diziyi sergileyiş biçimleri ağırlık teşkil ediyor ise, dram türünde ve yer yer esprilerle süslenmiş olan "hayat şarkısı"nda sergilenen geleneksel aile yapısı ve yaşam biçiminin toplumumuzu geniş kesimince beğenileceğini değerlendiriyorum. raiting değerlendirmelerinde, teknik özelliklerin yanısıra filmlerin birbirleriyle mukayesesinde, başkaca ne tür kıstasların olduğunu anlamıyorum. tabii bu arada, raiting değerlendirme yetkililerinin, bu kabil yorum köşelerini ne derece takip ettiklerini bilmemekteyim. hayat şarkısı tüm ekibine tekrar tekrar teşekkür ve başarılar
not: bu kabil değerlendirmelerde; toplumumuzun geniş katmanlarının, konu olarak neyi beğenip beğenmeyeceğinin öncelikli kıstas alınmasını dilerim, tabii ki oyuncu ve teknik unsurlar da etkendir. faydalı ve başarılı filmler için bu yorumların takip edilmesini ümit ederiz. ayrıca, yazarokur com.a duygu ve düşünceler tercüman olduğu için tekrar teşekkürler.

Oy Ver

5.1
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.