Hayat Şarkısı - birde hulyanın melisayı kıskanması bana saçma geliyor o

Hayat Şarkısı Hayat Şarkısı
birde hulyanın melisayı kıskanması bana saçma geliyor o kız kıskanılıcak bir kız değil ki yani kerim hülyadan sonra bu kızda ne bulucak son derece sıkıcı bir insan hulya kerime böyle tutkulu bir aşk verdiğinin farkında değilmi kendini bu kızla bir tutmamalı... yani kısaca hülyacım senin gibi renkli hareketli neşeli sevgi dolu bir kadından sonra bu kız çok ama çok yavan bir karakter kerim senden sonra ne yapsın onu ...rahat ol sen canım benim...
kerim çocuk kerime bütün çocuklarımızıda alıp gideriz derken kafasında baharıda kabul ettiğini gösterrdi ailesini bırakıp değil memleket değiştirmek istanbul dışına bile çıkmaz çıkamaz hulya ona kendi ailesini verdi oda bunun tadını aldı ne çocuklarını nede hülyayı bırakmaz bırakamaz giderken onlarıda alır yada gitmez gidersede çoook mutsuz olur oda bunu biliyor onun için vazgeçecektir ...hülyada zaten onu bırakmaz.
kesinlikle hüseyin ve zeynep bir araya gelmeli ya çok yakışıyorlar mahirle zeynep ne ya hiç olmadı senarist bu durumdan vazgeçmeli bence hiç olmamış...birde bazı yorum sayfalarında hülyayı mahire falan yakıştırıyorlar buda olmaz okuyunca şaşırdım yani kocasını deli gibi seven bir kadın ve ona aşık bir adam izlerken mahirde neyin nesi... mahire en yakışan kadın orda nilay mahire onu yazsınlar hulya ne demek ya o saat bırakırım diziyi...sakın böyle bir sey varsa dizinin sonu gelir kimse izlemez.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.