Güneşi Beklerken - Yağmur'da da ne sabır varmış be mübarek.Kerem her

Güneşi Beklerken Güneşi Beklerken
Yağmur'da da ne sabır varmış be mübarek.Kerem her röpörtajında 'Bir kız arkadaşım yok ' dedi Bunu demekle de kalmayıp bu yalanı daha gerçekçi, daha inandırıcı hale getirmek için bayağı destekli yalanlar atmış.
Örnek : ' Bir sevgilim olmadığı için kıskançlık sorunu yaşamıyorum' 'Yoğun bir iş hayatım var aşka ayıracak vaktim yok' ama benim favorim ' Umarım birgün aşık oldum diyebilcek kadar anlarım aşkı'
Düşünüyorum da hangi kız bu sözleri kabul eder. Olacak şey değil. Herhalde Yağmur içinden şöyle diyordur 'İnsanların ne düşündüğü umurumda değil. Ben gerçeği biliyorum Kerem beni seviyor. Bu da bana yeter'. Tabi bir de aynı dizideler bunu da unutmayalım. Reytingler düşerse musluklar durur. Artık rahat rahat çıkp dolaşsınlar.

ÖZGE

Oy Ver

5
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi.