Filinta - öncelikle başarılarınızın devamını diler ve güzel ve faydalı

Filinta Filinta
Abdurahman
Erkek
birleşik arap Emirl
22/5/1972 (52)
öncelikle başarılarınızın devamını diler ve güzel ve faydalı filmlerle bizi aydınlattığınızdan dolayı tebrik ederim.abdul hamit döneminin 33 yıllık güçlü ve parlak bir dönem olduğunu bize gösterin lutfen. entrikaları biraz fazla uzatarak seyircinin sinirlerini germeseniz çok güzel olacak.artık leyla'nın ve miloş un oyunlarından yorulduk.
abdul hamit in gerçekte amcasının katillerini affettiğini tarihten okurken siz çok farklı bir tablo çizdiniz.abdul hamit in çok yumuşak ve latif olduğunu yazıyor tarih ,eğer tarihe uygun bir şekilde hareket ederseniz sizi güvenle seyrederiz.
ali gibi önemli bir şahsiyetin öyle kolay bir şekilde filmden çıkması düşünülemez.bekri ve arnavut lu da ölünce teşkilat tamamen çöküyor.
farah ında tekrar teşkilata geri dönmesi onların oyununu ortaya çıkmak için olması gerekir diye ümit edelim.inşaallah diğer bölümler de bizleri daha mutlu edecek güzel şeyler de olur.elbette rus -osmanlı savaşı olmuş bunu değiştirmek imkansız ama biraz da osmanlı nın başarılarını görmek istiyoruz. yönetmenimizden eğer bizleri okuyorsa bu yorumlarımızı dikkate almasını ümit ederek diğer bölümün daha güzel olması temennisiyle. ..

Oy Ver

5
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.