Fatih Harbiye - dunyanin en en guzel dizisi fatih harbiyem. tek benzeri yoktur

Fatih Harbiye Fatih Harbiye
dunyanin en en guzel dizisi fatih harbiyem. tek benzeri yoktur neriman ve macitin. hayatim ilk,tek ve son efsanesi fatih harbiyem. ve oylede kalicaktir.
neriman:aloo...
macit:nerimn,telefonumu actigin icin tesekkur ederim.cok sevindim.
neriman:seni sevindirmek icin acmadim telefonu macit.sadece bababim yaninda da arasin diye actim. macit sana son kes soyluyorum lutfen bi daha beni arama!
macit:surekli aklimdayken bu nasil mumkun olucak neriman soylermisin. baktigim her yerde seni gormeye basladim. seni dusunmeden nefes aldigim bir anim bile yok.bak sirkette her seyi yoluna koymak icin var gucumle calisiyorum neriman. yakinda her sey eskisi gibi olucak ve biz tekrar birlikte olucaz.
neriman:macit,bu mumkun diyil.biz artik seninle tekrar beraber olmayiz. yani biz ne zaman bir araya gelsek hep bir seyler oluyor. ya kendimizi uzuyoruz yada cevremizdekileri ve ben bi yikim daha kaldira bilicek bi durumda diyilim. gercekten anla beni. cok yoruldum.
macit:neriman hyr lutfen beni dinle. sana soz veriyorum her seyi yoluna koyucam ve lutfen bizden vaz gecme neriman. bak bana soylemek zorunda diyilsin ama beni sevdigini ve icinde bize ait buyuk bi umut tasidigini biliyorum neriman. benim inandigim gibi hala bize inandigini biliyorum neriman.
baskalarini bilmiyorum ama nermac ben hala sizin askiniza inaniyorum

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.