Eve Dönüş - selam:) nihayet izliye bildim hihi:) guzel bolumdu sevdim ama

Eve Dönüş Eve Dönüş
selam:) nihayet izliye bildim hihi:) guzel bolumdu sevdim ama dizi bitmek bilmiyor o neydi ya 2 saat 34 dakka yuh yani esgiden diziler 1 saat 45 dk olurdu simdi 2 45 olmus izle izle bitmiyor.. neyse bolumle ilgili fikirlerimi yaziyim:)
benim anlamadigim sey bolumun basinda kursat leylaya beni pinara gotur dedi oda ucurumun kenarina gotiurdu basladi nasil oldu cok merak etdim geldim burda dusundum falan dedi o arada kursatda kotu oluyordu dusundukce ama yinede nerden buldugunu sormadi kolyeni boylece o konuyu kapatdilar bence manasiz oldu o sahne yinede sormaliydi peki bu senin eline nasil gecdi diye ama sormadi konuyu oylece kapatdilar...
ipeye gelince hic sevmedim o kizi ya ben:( arasda evin olu cokdi iyimi bu durumda leylanin abisi oluyor ve evin mali mulku hepsi onun oluyor cananda bi havalarda ya sinirimi bozuyor ama nasil bozuluyor kursatla leylayi bi yerde gorunce artik pinari anlamisdir umarim.. ama bisey var leylala aras kardes diyilki leyla yaninda kaldigi adamin kizi ismini unutdum yaa:( o zaman butun miras arasin:) yha nasilda havali cocuk ama :)
ben biseyi daha anlamiyorum ve sinirleniyorum dizinin bas rolu cansel elcin ve dilasat celblebi ama dizide en cok kursat ve leyla var onlarin sahnesi cok yusufu az gosteriyorlar ve ben mantiksiz buluyorum onun rolune bisey bi renk katmiyorlar ayni yerde sayiyor ... leylada nasil intikam alicak belli diyil kursati kendine ask etdide napicak bilmiyorum yusuf dediyi gibi birlikdemi olucak acaba ama tam olarak ne istediyini kendi bile bilmiyor ve beni dizide cou sahler rahatsiz ediyor:( cebgizhani bence diziden erken cikardilar evet dizi ons bagli diyil ama yinede kala bilirdi.. sevdada hic guru diye bisey yok arkadas adami bicakliyorsun ama mirasina konuyorsun pes dorusu .. ins bir an once diziyi toparlarlar yusufa doru durus bi senaryo uazarlar ben onunda leylaninda tam olarak napmak istediyini cozemiyorum... fraqmandida simdi gordum ipek vurulmus dilahla ben leyla vuruldu sandim bi de bu leyla yine kursati tavlamak pesinde ..yusufda evdeyken evleri patliyor ya nolucak acaba merak etdim... neyse zeynos kacar cok yazdim ben:)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.