Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz - bu diziyi sirf cakirbeyli ailesi kotulerle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
bu diziyi sirf cakirbeyli ailesi kotulerle mafyalik yapiyo diye izliyodum.ama aileden iyi birini once bebegini ogrenip asiri ve sacma bir tepkiyle izleyiciye cikartmak ve sonra ihanete büründurup kocasina öldürtmek hic olmadi.vahset.üstelik abdestsiz namazsiz gömmek.madem diziden cikartilacakti.sadece bebegini ogrendiginde bi ķırıklık yasayip her iki tarafta birbirini anlamliydi.haticenin yaptigi fedakarligi.ve sonrada yurt disina gidebilirlerdi.ama dedigim gibi ayseni dusunup bebek verilmesi yuzunden ne civciv in nede aysenin tepkisi ve ihanet olmadi sacma oldu.aysende en son kocasi ölmesin diye yapti..
ve biz ler boyle dizileri izliyoruz.ustelik piskolojisi bozuk bir toplum dunya olmusken.adam öldurmek kolay olmus.artik insanlar gencler hic birseyden korkmaz olmus.eskiden suctan gunah tan sakinmak kolaydi.simdi ise suç günah işlemek kolay.cunku zina da herturlu sucta ulu orta yapiliyor.nerde eski diziler sevmeyi anlatan öldurmekten uzak.ve biz lerde boyle dizilere bakiyoruz ne aci.ne hale gelmisiz.
birazcikta olsa su dizilere evlenme programlarina haberlerde ki her cinayeti ayrintiya varana kadar anlatmaya sınır gelse.. cunku suca teşvik ediyor..
tabiki bilincsizde kalinmamali.okullarda egitilmeli.hayattan dersler verilmeli..
sadece bu dizi icin degil genel anlamda soyluyorum..
daha iyi bir gelecek için bu topluma daha iyi cocuklar gencler kazandirmak icin guzel diziler guzel programlar inanc egitim dilegiyle..umuduyla..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.