Elimi Bırakma - alp navruzu çok beğenirim hem oyunculuğunu hem dış

Elimi Bırakma Elimi Bırakma
Evli_Mutlu_Çocuklu💜
Bayan
💙SEMAşk💙
16/4/1996 (28)
alp navruzu çok beğenirim hem oyunculuğunu hem dış görünüşünü.. ama kız melek gibi ya azra karakteri ne iyi yürekli ne merhametli bi kız.. o kadar basında dert varken yaşlı kadına bile sahip çıktı evine aldı ya.. bide ağlamak çok yakışıyor azraya acı çekmek falan yüz mimikleri çok fazla güzel.. alpada cenk karakteri çok yakışmış ama cenk ismini pek sevmem.. ama saçlarını biraz kesmiş bence uzunken daha iyiydi fazilet hanım ve kızları dizisinde ki gibi.. bide bu dizideki kızların hepsi ne güzel yaa cenkin kardeşi azranın kardeşi azranın kendisi.. dizinin öbür bölümlerini çok merak ediyorum süper ilerliyor🖒😍
diziye bayıldım iyiki izlemeye başlamışım şuan 3 bölümü izliyorum çok sevdim diziyi pamuk şekerim baharımla izlediğim fanı olduğum bir dizi daha 🖒😍diziyi alp navruz için izleyecektim ama alina boza da bayıldım ilk kez bu kadının bi dizisini izliyorum öyle güzel canlandırıyor ki azra karakterini..
alp o bazı zengin ukala tiplerden değil kalbi pırlantadan.. dizinin bazı sahnelerinde çok kötü oldum mesela azranın babasının öldüğü sahnede.. allah kimseyi babasızlikla sınamasın ya özellikle de bir kız çocuğu için baba yokluğu demek hayatını yitirmek gibi birşey demek..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.