Doğduğun Ev Kaderindir - çok haklısınız. bunların evliliği benalin

Doğduğun Ev Kaderindir Doğduğun Ev Kaderindir
çok haklısınız. bunların evliliği benalin evliliğinden hesaplarsak 7 ay anca sürdü. bu 7 ay içinde sanki 7 yıllık evlilierin yaşadıkları problemleri soktular senaryoya.bu 7 ayda bir çocuğu gönüllü aile olarak yanlarına aldılar. benalle aylarca bir evde yaşadılar. babayı 2 defa alkol tedavisi uyguladılar. zeynep okulunu bitirdi. sayda say. burada senarist gerçektende acemi galiba. bizim yutmayacağımızı düşünemedi galiba.
şefine aşık olmayı ben hiç yadırgamıyorum. doktorlar hemşirelere, sekreterler şeflerine aşık olablirler. konu zeynep in mehdiye deli gibi aşıkken kalbini çabucak başkasına açabilmesi. tamam mehdiden kaba kuvvet gördükten sonra sevgisi bitmiş, ondan korkuyor olabilir ama hemen dönüp başkabirisine aşık olması dizide gösterdiğiniz zeynep karakterine uymuyor. bir taraftan güçlü bir kadın sahnelemek istiyorsunuz diğer taraftan erkeksiz olamayan bir kadın gösteriyorsunuz.senarist bu konuyu birdaha bi gözden geçirmeli bence.
barış da sinirlenince ortalığı dağıttı demiş yukarda birisi. birdaha seyir edin isterseniz o sahneyi. ortalığı dağıtanın kim olduğunu görün.
birde evli barklı kadın iş için yurt dışına çıkamaz deniliyor. ozaman evli erkeklerde şefleri kadınsa çıkamasınlar. artık yurt dışındaki işleri ya erkeler erkelerle giderek yada evli olmayanlar halletsinler artık. bu kafayla biz daha çok çağlar atlarız. kadınlarımız çok zor bir erkekten bağımsız birey olabilirler. olamadıkları içinde mehdi gibiler sen benimsin hiçbir yere gidemezsin tavırları takınıyorlar.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.