Doğduğun Ev Kaderindir - okuduklarıma inanamıyorum. 'mehdi adam gibi

Doğduğun Ev Kaderindir Doğduğun Ev Kaderindir
okuduklarıma inanamıyorum. 'mehdi adam gibi adam gibi adam' zeynep mehdiyi çileden çıkardı" "zeynep babasından bile utanıyor, ama mehdi utanmadı" ben bu gibi cümleleri okurken, yazanın piskolojik durumunu düşünüyorum. siz bunları söylerken acaba hangi toplumsal problemi dile getiriyorsunuz?
1. 'erkektir,ne yapsa yeridir' kafası bizleri bu toplumu kadın ölümlerinin yolunu açan bir kafa yapısı. erkekde insanlığını bilecek ve karşısındaki insana saygı duyacak. bu erkekte olabilir kadında. karşıdaki onu red ediyorsa, benim sınırım burası diyorsa, o 'erkek gibi erkek dediğiniz herifler bunu kabül ederler, karşıya zorbalık yapmazlarsa ben o adama 'erkek gibi erkek derim.
yukardaki yazıma devam ediyorum. yanlışlışlıkla erken göndermişim.
2. zeynep akıllı işini seven işine dört elle sarılan avukatlıkta ilerlemek isteyen bir kadın. geceleri çalışmak demek başkalarıyla flört edmek değildir.
3. zeynebin babası kızını satarken utanmamış, kızını okutmamak için kitaplarını yakmışö kızı eve kitlemiş, iyilikten anlamayan ayyaşın biri. kıza babalık yapacağı yerdı daha çok körük olmuş. böyle bir baba babalıktan men edilir.
mehdi zeynebin babasına sanki iyilik mi etti? adam her seferinde tekrar tekrar içkiye başladı. barış en iyisini yaptı. böyle ayyaşlar iflah olmazlar. bırakacaksın iyice batacaklarç ancak kendilerinin kafasına dank ederse yollarını değiştirebilirler. öyle mehdinin insafıyla değil.
mehdi rolü diziden çıkarılacaksa çıksın. barış ve zeynep çok iyi yakışıyorlar. hem aynı dili konuşuyorlar, barış kibar, saygılı, kafası attığında mehdi gibi kaba kuvvete yönlenmiyor.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.