Diriliş Ertuğrul - gercekten tadi kacti.halime öldu.dizinin butun guzelligini

Diriliş Ertuğrul Diriliş Ertuğrul
gercekten tadi kacti.halime öldu.dizinin butun guzelligini bozdunuz tarihi en guzel yansitan diziyi mahfettiniz.insallah ertugrulu süt anneyle evlendirmezsininiz ikinci bi hata yapmazsiniz umarim.ertugrul beyin tek karisi vardi.ben ilk bolumlerine cok bakmadim ama noyan nasil diriliyor.boyle birsey olamaz.mucizeler sadece peygamberler donemine aittir.

noyan ve kiz kardesinin ertugrulun konustugu turkmenceyi konusmasi hiic yakismadi.itici buluyorum.guzelim insanlarin şivesi kötu insanlara yakismiyor.birde noyanin kardesinin mogollarin ayinini izlemek gercekten ozur dileyerek yaziyorum cok tiksindirici.yok tirnakmidir dismidir kaynatmalar.kan icmeler.birde noyanin kardesinin adi neyse.ne bicim oyle.kelle almalar yaptigi hareketler.kadin degil baska birsey.oyuncuya soylemiyorum yanlis anlasilmasin ama rolü cok kötu gormek bile istemiyorum.cok abarttilar ve uzattilar bence.

zaten dizinin guzelligi tarihi dogru anlatmaya calismak ve ertugrul beyle halime sultan hayme ana digerleri.ama malesef izleyici kaybettiniz.

esra bilgic ayrilacagina halime sultan gercek olmayan bir tarihte ölecegine diziyi bir iki ay daha cekip tarihi hizlandirip final yapsaydiniz.osman bey zamanindada baska bir oyuncu oynardi esra bilgice benzeyen yaşi daha buyuk.boyle gercekci olurdu.

esra bilgic diziyi terk ederek yanlis yapti.cok buyuk tepkiler aldi.yonetmen gidisata gore ayarlamaliydi.madem oyuncu gidecek anlasma yapip bir iki ay daha kalmasini saglayacakti final yapacakti.diziyi tadinda birakmak gercekleri carpitmaktan iyidir.boyle dillere gonullere destan dirilis ertugrul kalplerde kurdugu tahttan inmezdi.final olsada akillarda yüreklerde kalacakti.guzel hatiralarla hep övülecekti.

biz dusunuyoruz yonetmen nasil dusunmuyor anlamadim.esra bilgicte boyle buyuk bir projede yer almiş oyunculugunu hakkiyla yerine getirmis ama devam ettirememistir hakkiyla sonuna kadar gidecekti.

artik yapilan yapildi.dirilis kalitesini dusurdu.diger dizilere firsat vermicekti.seviyesini koruyacakti.cunku dizinin oyunculari okadar cok seviliyorduki.

gercekten cok üzgünüz demekten baska birsey gelmiyor elimizden...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.